Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jon elo mindenkibol a rosszindulat ha megtudjak a parom szarmazasat?
Figyelt kérdés
A parom arab de mar ide jart egyetemre normalis eletvitelu ember. A kornyezetem viszont mindig kerdezi hogy jovunk ki egymassal meg az eloiteletekkel jonnek. A parom sohasem hazudott nekem pl. az exemmel ellentetben. Most hogy az eljegyzes megvolt meg tobbszor mondjak hogy vigyazzak meg hasonlok.2014. aug. 21. 18:37
1/49 anonim válasza:
Nem ismerik, nincs tapasztalatuk arabokkal, csak annyit tudnak, amit a tv-ben a szappanoperákban vagy a híradóban hallanak.
2/49 anonim válasza:
Nem szeretném lelőni a poént, mert akkor nem lesz meglepi.
Boldog házasságot kívánok!
3/49 anonim válasza:
Mert nagyon sok a hallomásból szerzett rossza tapasztalat, ami alapvetően az arab és az európai kultúra nagyon jelentős mértékű eltéréséből adódik. És a véleményem az, hogy lehet igazság abban, hogy figyelmeztetnek és ez nem feltétlenül a rosszindulatból adódik! Nem egy olyan esetről hallottam, amely úgy indult, mint a ti kapcsolatotok, majd úgy végződött, hogy a nőt úgy kellett hazamenekíteni valamely arab országból! Szóval szerintem is legyél nagyon résen, nehogy később megbánd!
4/49 anonim válasza:
Mert sok a rossz tapasztalat az ilyen vegyes házasságokból, ahol a férfi arab, muszlim.
5/49 anonim válasza:
Nyilván minden előítélet és szélsőségesség bizarr dolog,de a szomorú igazság az,hogy van némi alapjuk.
6/49 anonim válasza:
volt ilyen esetről egy könyv
az hiszem a lányom nélkül soha/sehova volt a neve
7/49 A kérdező kommentje:
A parom vallasos de ram nem kenyszeriti azt is el fogadja ami nekem fontos pl. tudja hogy itt az eljegyzes a szokas es felesegul is vesz. Persze van az a lanyom nelkul soha film de abban perzsa szarmazasu volt a pasi es most oszinten mennyi magyar ferfi iszik csalja a feleseget sok meg veri is ezzel az erovel roluk is keszulhetne penz.
2014. aug. 21. 18:58
8/49 anonim válasza:
és mennyi arab viszi ki a gyerekét az országból a válás után... :)
9/49 anonim válasza:
Sok lökött nő azt hiszi, hogy meg tudja változtatni a beivódott ezeréves vallási hagyományokat!
Majd, ha átléptétek a határt ott náluk.....
...és vissza is tudtál jönni a gyerekkel, majd akkor hintsd az igét!!
10/49 anonim válasza:
Én olyan helyen élek, ahol vannak elég sokan. Nekem személy szerint nagyon sok nem túl jó tapasztalatom van velük. Nem azt mondom, hogy mind gyökerek, de főleg a régimódi, vallásosak nem ide valók. Lehet jöni a toleranciával, de ezt általában csak az ő irányukba emlegetik. Magyarul minden európai igazodjon hozzájuk, de nekik nem kell a mi kultúránkoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!