Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miert jon elo mindenkibol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jon elo mindenkibol a rosszindulat ha megtudjak a parom szarmazasat?

Figyelt kérdés
A parom arab de mar ide jart egyetemre normalis eletvitelu ember. A kornyezetem viszont mindig kerdezi hogy jovunk ki egymassal meg az eloiteletekkel jonnek. A parom sohasem hazudott nekem pl. az exemmel ellentetben. Most hogy az eljegyzes megvolt meg tobbszor mondjak hogy vigyazzak meg hasonlok.
2014. aug. 21. 18:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül rosszindulatból ilyenek, sőt, pont hogy inkább jót akarnak neked. Az arab-európai házasságokkal kapcsolatban több a rossz tapasztalat, mint a jó, úgyhogy valahol nem csoda, hogy mindenki előítéletes. Ráadásul mindig házasság után derül ki, hogy ki milyen igazából és nagyon sokakat várt kellemetlen meglepetés. Honnan tudod, hogy a párodnak nincs a hazájában felesége? Nem azt mondom, hogy feltétlenül agyon fog verni, ahogy összeházasodtok, de valljuk be, a legtöbb ilyen házasság ezzel végződik. Én óvatos lennék a helyedben.
2014. aug. 21. 21:11
 22/49 A kérdező kommentje:
En nem ismerek senkit szemelyesen aki ferjhez adta volna gyerekkoraban a gyerekeit, talpig lepelben sem jar senki persze a kendot viselik de ez ott megszokott. Ha mar annyira a sztereotipiakrol irtok a magyar ferfiak akkor meg alkoholistak akik elisszak a fizetest a nok meg szinten reszegre iszak magukat es barkivel elmennek a szorakozohelyeken masoknak meg ez a velemenye a magyarokrol. Ugyhogy minden neprol lehet itelkezni
2014. aug. 21. 21:11
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

"Elismerem hogy valamiben más a felfogásuk de nem csak rossz értelemben számukra még fontos a család csak hogy egy példát mondjak. Az meg hogy ott a nők máshogy élnek számukra megszokott a párom nővére azt mondja hogy ő nem is szeretne Európában élni mert itt egy nőnek nagyon nehéz az élete ő meg ezt gondolja."

a család fontossága persze nem akadályozza meg őket abban, hogy a nőket tárgyként kezelje a többség...amúgy itthon is akad bőven olyan ember akinek fontos a család ez nem csak a muszlimok kiváltsága.

Meg basszus, még jó hogy az ottani asszonyoknak azaz életvitel a megszokott, de neked nem. Európai fejjel nagyon máshoz vannak szokva az emberek.

2014. aug. 21. 21:12
 24/49 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy 4 eve ismerem ket eve egyutt vagyunk mar ketszer haza is utaztam vele tehat ha csaladja lenne mar feltunt volna.
2014. aug. 21. 21:13
 25/49 anonim ***** válasza:
95%
Hát, szíved rajta. Én egy fagyira sem mennék el egy arabbal, nemhogy haza vele... De te tudod...
2014. aug. 21. 21:26
 26/49 anonim ***** válasza:
78%
Addig minden arab, török, iráni stb. nagyon kedves, amíg házasság nem lesz. Ha összeházasodtok, pár év elteltével megkérdeznélek, hogy na most hogy is tetszik az arab férjed. A más kultúrából származó emberek nem tudnak egymás mellett meglenni, mert megvannak a kulturális ellentétek. Lehet, hogy most nagyon jól elvagytok, de pl. a gyereknevelés már teljesen más tészta. Kívánom neked, hogy jól alakuljon a kapcsolatotok és boldogok legyetek. Engem még a hideg is kiráz, de nem csak azért mert arab. Speciel én se egy némettel, se egy angollal, vagy egy finnel se tudnám összekötni az életem, hát még egy arab kultúrájú emberrel.
2014. aug. 21. 21:31
 27/49 anonim ***** válasza:
69%
nekem a volt barátnőm kezdett arabbal. 3 év együtt élés, családi látogatás, stb után házasság. eddig minden happy. jött a baba, aki fiú volt. ezután az apa elkezdte a valós énjét mutatni. ő akart a gyerekkel törődni, az asszonynak semmit sem engedett, bezárkózva kellett élnie, 1 liter tejért is csak a férjével mehetett a boltba. szerencsére a nő hozzátartozói időben léptek, így kilépett a házasságból a nő, így megmenekült. ez a környezetemben történt, de rengeteg ilyen történik sajnos. nekem egy iráni munkatársam mondja mindig, hogy egy arabban, perzsában soha ne bízz meg.
2014. aug. 21. 21:56
 28/49 anonim ***** válasza:
79%
Hihetetlen,hogy a magyar nok mennyire naivak.SOk arabot es torokot ismerek,egyik sem kulonb a masiknal.Addig adjsk a szepet amig el nem vesznek,utana kimutatja mibdegyik a foga feherjet. Es meg egy nagyon fontos dolog,marha erdekes hogy egyik sem "tartja a vallasat" de a fiu gyereket mindegyik maga akarja nevelni 8 illetve 10 eves koratol,ez teruletfuggo. Ezek nem ures remisztgetesek vagy altalanositasok,ez a valosag.mondjuk fogalmam nincs europai no hogy nezhet rajuk ferfikent. Koszosabb,igenytelenebb,munkakerulobb bandat most hirtelen csak egyet tudnek mondani,azok is barnak..
2014. aug. 21. 22:23
 29/49 anonim ***** válasza:
85%

Jó, a te életed. Ha rosszul sül el, akkor te viseled a következményeit. Viszont ha megtörténik, akkor hiába sírsz majd, hogy de hát te nem tudtad, hogy ilyen lesz. Egy szigorúan vallásos muszlim famíliába beházasodás után nincs ám olyan, hogy nem tetszik, holnap felülök a repülőre és hazajövök anyámhoz.

Én senki ember fia kedvéért nem térnék át olyan kultúrára, ahol a meglévő jogaimból elvesznek, mert rosszabbat n em akarok magamnak.

Egy ismerősöm muszlim országban nőtt fel, de örült, hogy végre megszabadult a naaaagyon családszerető volt férjétől. Vicces, hogy az ottani nő jelentős része bármit megtenne, hogy szabaduljon, a naiv magyar csajok meg meg vannak veszve az arab pasikért, utána meg megy a sírás a TV-ben, ha kicsit elviszi a közös gyereket, meg nem léphetnek ki az utcára egyedül, meg hasonlók.

Magyarországon ha iszik a pasi, akkor fogod maga és otthagyod. Ha bántani akar, akkor felhívod valamelyik nővédő szervezetet. Megnézném, hogy ahol az asszonynak vezetnie sem szabad, meg nem mehet sehova férfi kíséret nélkül, ott hogyan hagynád csak úgy ott...

2014. aug. 21. 23:00
 30/49 anonim ***** válasza:
36%
Biztos cukik vagytok együtt. Fehér nőnek fehér a párja..ha valakinek viszket a sunci és egzotikumra vágyik..bele sétál a lecsóba, meg is érdemli..
2014. aug. 21. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!