Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miert jon elo mindenkibol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jon elo mindenkibol a rosszindulat ha megtudjak a parom szarmazasat?

Figyelt kérdés
A parom arab de mar ide jart egyetemre normalis eletvitelu ember. A kornyezetem viszont mindig kerdezi hogy jovunk ki egymassal meg az eloiteletekkel jonnek. A parom sohasem hazudott nekem pl. az exemmel ellentetben. Most hogy az eljegyzes megvolt meg tobbszor mondjak hogy vigyazzak meg hasonlok.
2014. aug. 21. 18:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
78%

Kerlek ne probald mar meg magyarazni, hogy "ok milyen jo emberek"...mert nem azok. A ket meter tavolsag tartasa a legjobb, soha nem kezdenek ki veluk.

Kb. a noket egy takarito, szulo rabszolganak tartjak, a sok bolondnak meg tetszik is.

Volt egy osztalytarsam(sziriai) , csak addig jart be amig nem talalt maganak egy asszonyt. 16 eves kis naiv csaj terhes lett tole, megtartottak es meg volt az eskuvo par honappal kesobb. Termeszetesen az iskolaba mar nem jarhatott, a csador viselese es a vallas felvetele pedig kotelezo lett szamara. Parszor megjelent a suliban par folttal, de" haaat ez nagy szerelem, es amugy csak kicsit utotte meg". Most 17 eves es a masodik babajat varja...tok jo neki! Jaa es annyira korlatozva van szerencsetlen, hogy meg facebook profilja sem lehet, csak kozos a draga ferjevel.

Ez normalis? Szerintem nem es nem az egyedulli es sajna nem is ritka eset.

En menekulnek a gelyedben.

2014. aug. 21. 23:50
 32/49 anonim ***** válasza:
22%

Mintha minden muszlim ember ugyanolyan lenne..

Sajnos sokan általánosítanak. Te ismered a párod te tudod milyen ember.

Manapság sok ilyen házasság van, a lényeg, hogy közös céljaitok legyenek és beszéljétek meg, hogy mit vár a másiktól az ember.

2014. aug. 22. 04:26
 33/49 anonim ***** válasza:
94%

"ha csaladja lenne mar feltunt volna"

Rendben! Akkor majd te leszel az első felesége:

Ha ennyire elfogadó vagy, akkor biztosan jól kijössz majd az utánad jövő feleségeivel is...

2014. aug. 22. 06:56
 34/49 anonim válasza:
10%

Nem hallgass ezekre a rosszindulatú mocskokra, kedves kérdező!

Ezek csak keresztbe akarnak nektek tenni! A te párod csodálatos és páratlan és nincs ilyen másik a világon! Az arabok a legjobbak, azokkal kell jókat kúrelni!!!! Ennél már csak a négerek jobbak, azoknak párja nincsen!!!! Azokkal is kúrelj majd fincsiket!!! Ők felsőbbrendűek!!!

2014. aug. 22. 08:21
 35/49 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, itt ebben az országban beilleszkedik, és "nem olyan vallásossá" válik. De az otthoni szokásait és hagyományait nem fogja elhagyni, ha egyszer hazamegy. Hiába voltál már vele többször az országában, még nem voltál a felesége, és még nem szültél neki fiúgyereket! Onnantól meg a neveltetése és a vallása lesz a mérvadó!! Én soha be nem lépnék vele az országába, ha már voltam olyan hülye és szültem neki gyereket! Ott a nőknek nincsenek JOGAI, hiába cuki a párod most! Itt az alkoholistát bármikor otthagyhatja egy nő, mert van hozzá JOGA! Hatalmas különbség! A csadort meg hiába próbálod mentegetni, hogy nem talpig járnak eltakarva "csak" csadorban..hát tudod azt is hordani KELL ha tetszik, ha nem! Épp most volt egy cikk, hogy "túl sokat mosolyognak az arab nők"- és valamelyik hülye ott be akarja tiltani mert túl kihívóak..!! Nem normális a férfiak hozzáállása a nőkhöz ezt lásd be, de ha nem hiszed, legalább az apró jelekre figyel már most! (p.féltékenység, el enged-e ide-oda, lehetnek-e más fiúcimboráid stb..ebből már sok mindenre lehet következtetni! )
2014. aug. 22. 09:50
 36/49 A kérdező kommentje:
Nem ismerek senkit akinek tobb felesege lenne. Barmennyire meglepo is nem varja el hogy tetotol talpig lepelben jarjak. Lehet hogy nem is fiam lesz hanem lanyom szoval ezt nem lehet elore tudni. Egyedul azt sajnalom hogy latom hogy ebben az orszagban a a leendo gyerekemnek milyen eloiteletes emberekkel kell majd szembeneznie.
2014. aug. 22. 11:15
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Annyit érts meg hogy ez nem előítélet,hanem más kultúrák ismerete! El is fogadjuk ezeket,hogy léteznek európaitól más szokások és jogok. Te tudod,hogy tudsz-e ezekkel azonosulni.Inkább csak azért ijesztő amit ahogy írsz,mert mintha azt se akarnád belátni,hogy igenis más neveltetésben részesült a párod. És ez nem előítélet ez tény!
2014. aug. 22. 11:28
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

1. Nem csak a magyarok előítéletesek! Sőt! Londonban dolgozom, főnököm brit, de az Európán kívüli népeket egyenesen utálja! Nem csak ő van ezzel így. Európában, ebben a kultúrkörben egyszerűen nem képesek ezek az emberek beilleszkedni! A vallásuk a legnagyobb visszatartó erejű, hisz középkori hagyományokra épül, ez pedig Európai társadalmakba nem fér bele.

2. Most még persze hogy nem akar megváltoztatni, az igai énjük majd csak házasság után mutatkozik meg, ugyanis arrafelé az a szokás, hogy házassággal a férfi kizárólagos tulajdona lesz a nő! Addig még nem mész hozzá, nincs gond! Azok később kezdődnek majd, a házasság után.

Tudnék mesélni, mert itt Londonban látok dolgokat. Otthon, ahol relatív kevés a muszlim, arab, naív nő fel sem fogja milyen emberek is ezek.

2014. aug. 22. 11:33
 39/49 A kérdező kommentje:
Egy szoval nem mondtam soha hogy nem latom be hogy mas kulturaban nott fel. O is alkalmazkodik hozzam nem csak en hozza. Fiukkal amugy meg sohasem baratkoztam tulzottan szoval nem ertem ez hogy jon ide. Nem vagyok nagy bulizos sem. Ilyen dolgokba hogy mit eszem pl disznohust nem szol bele sot o is evett mar. Igaz hogy o sem ugy jott ide hogy komoly kapcsolatba kezd de igy alakult es soha nem ismertem meg olyan embert aki ennyi mindent megtenne a masikert mint o.
2014. aug. 22. 11:45
 40/49 anonim ***** válasza:

Hát akkor sok boldogságot nektek. A kérdésed az volt, hogy miért vagyunk ilyen előítéletesek. Én ezt utóítéletnek mondanám, mert én sem úgy jöttem a világra, hogy fuuuuuuuj arabok. De aztán szépen megismertetem a kultúrájukat, hogy allatkent, tulajdonként tekintenek a nőkre, hogy megolik a lanygyermekekek,hogy a szent háború kötelező számukra. És isteni kuldetesuk, hogy mindenkit megteritsenek, ha nem, akkor: kill the infidel! És ezek 8 evés koruktól ezt hallják, ebben nőnek fel. Szerinted majd a két szép szemedért veled másmilyen lesz? Hát nemm,ezt eladjuk.

Szóval, a válasz, nem vagyunk előítéletek, csak ismerjük ezt a vallást, és ennek a v a vallásnak a követőit. Háromnegyed neked ez így elfogadható, hajrá, mi azért nem szeretjük őket, mert nekünk ez már nem fér bele. Viszont arra ne számíts, hogy orvos másik. Ugyan olyan mind.ha vele maradsz, ezt el kell fogadnod

2014. aug. 22. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!