Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jon elo mindenkibol a rosszindulat ha megtudjak a parom szarmazasat?
Kerlek ne probald mar meg magyarazni, hogy "ok milyen jo emberek"...mert nem azok. A ket meter tavolsag tartasa a legjobb, soha nem kezdenek ki veluk.
Kb. a noket egy takarito, szulo rabszolganak tartjak, a sok bolondnak meg tetszik is.
Volt egy osztalytarsam(sziriai) , csak addig jart be amig nem talalt maganak egy asszonyt. 16 eves kis naiv csaj terhes lett tole, megtartottak es meg volt az eskuvo par honappal kesobb. Termeszetesen az iskolaba mar nem jarhatott, a csador viselese es a vallas felvetele pedig kotelezo lett szamara. Parszor megjelent a suliban par folttal, de" haaat ez nagy szerelem, es amugy csak kicsit utotte meg". Most 17 eves es a masodik babajat varja...tok jo neki! Jaa es annyira korlatozva van szerencsetlen, hogy meg facebook profilja sem lehet, csak kozos a draga ferjevel.
Ez normalis? Szerintem nem es nem az egyedulli es sajna nem is ritka eset.
En menekulnek a gelyedben.
Mintha minden muszlim ember ugyanolyan lenne..
Sajnos sokan általánosítanak. Te ismered a párod te tudod milyen ember.
Manapság sok ilyen házasság van, a lényeg, hogy közös céljaitok legyenek és beszéljétek meg, hogy mit vár a másiktól az ember.
"ha csaladja lenne mar feltunt volna"
Rendben! Akkor majd te leszel az első felesége:
Ha ennyire elfogadó vagy, akkor biztosan jól kijössz majd az utánad jövő feleségeivel is...
Nem hallgass ezekre a rosszindulatú mocskokra, kedves kérdező!
Ezek csak keresztbe akarnak nektek tenni! A te párod csodálatos és páratlan és nincs ilyen másik a világon! Az arabok a legjobbak, azokkal kell jókat kúrelni!!!! Ennél már csak a négerek jobbak, azoknak párja nincsen!!!! Azokkal is kúrelj majd fincsiket!!! Ők felsőbbrendűek!!!
Kérdező!
1. Nem csak a magyarok előítéletesek! Sőt! Londonban dolgozom, főnököm brit, de az Európán kívüli népeket egyenesen utálja! Nem csak ő van ezzel így. Európában, ebben a kultúrkörben egyszerűen nem képesek ezek az emberek beilleszkedni! A vallásuk a legnagyobb visszatartó erejű, hisz középkori hagyományokra épül, ez pedig Európai társadalmakba nem fér bele.
2. Most még persze hogy nem akar megváltoztatni, az igai énjük majd csak házasság után mutatkozik meg, ugyanis arrafelé az a szokás, hogy házassággal a férfi kizárólagos tulajdona lesz a nő! Addig még nem mész hozzá, nincs gond! Azok később kezdődnek majd, a házasság után.
Tudnék mesélni, mert itt Londonban látok dolgokat. Otthon, ahol relatív kevés a muszlim, arab, naív nő fel sem fogja milyen emberek is ezek.
Hát akkor sok boldogságot nektek. A kérdésed az volt, hogy miért vagyunk ilyen előítéletesek. Én ezt utóítéletnek mondanám, mert én sem úgy jöttem a világra, hogy fuuuuuuuj arabok. De aztán szépen megismertetem a kultúrájukat, hogy allatkent, tulajdonként tekintenek a nőkre, hogy megolik a lanygyermekekek,hogy a szent háború kötelező számukra. És isteni kuldetesuk, hogy mindenkit megteritsenek, ha nem, akkor: kill the infidel! És ezek 8 evés koruktól ezt hallják, ebben nőnek fel. Szerinted majd a két szép szemedért veled másmilyen lesz? Hát nemm,ezt eladjuk.
Szóval, a válasz, nem vagyunk előítéletek, csak ismerjük ezt a vallást, és ennek a v a vallásnak a követőit. Háromnegyed neked ez így elfogadható, hajrá, mi azért nem szeretjük őket, mert nekünk ez már nem fér bele. Viszont arra ne számíts, hogy orvos másik. Ugyan olyan mind.ha vele maradsz, ezt el kell fogadnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!