Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki ott merte hagyni a párját miután az nem vette el/ nem jegyezte el, pedig megígérte?
En 11 evet vartam feleslegesen. A vegen mar mindenen osszevesztunk, engem frusztralt, hogy csak baratnonek akar, felesegnek nem. Aztan talaltam egy masik ferfit, es vegul szetvaltak az utjaink. Azota menyasszony vagyok, es hamarosan eskuvo.
Egy kis elegtetel, hogy az elmult 3 ev utan par napja beszelgettem az exemmel, es busan megjegyezte, hogy "soha nem lesz meg egy ilyen csodalatos baratnom, mint te".
Keso banat....
Itt mindenki úgy tesz, mintha a házasság egy kegy lenne a nő részére, holott a normális(!) férfiak is családban akarnak élni.
AZ ilyen ígérgetős/halogatós pasik pedig komolytalanok és nem is terveznek hosszútávra az adott nővel, ahogy esik, úgy puffan alapon vannak vele együtt.
Én nekem nem azzal lenne a bajom, hogy házasságellenes. Hanem hogy évekig HAZUDIK arról, hogy mik a tervei.
Ha az elején közli, hogy ő semmiféleképp nem akar házasságot, akkor legalább időben eltudom dönteni, hogy megfelel ez nekem vagy nem.
Megmondom őszintén én már az első hónapokban rákérdeztem a páromnál, hogy házasságpárti-e, pedig 20 évesek voltunk, mikor járni kezdtünk.
Annak ellenére, hogy a szülei elváltak, meglepő, de házasságpárti, sőt, mivel neki emiatt sose volt családja, kifejezetten vágyik rá. (anyja otthagyta, apja olyan amilyen).
A hazugság miatt szakítanék, sőt dühvel szakítanék.
Az meg (mivel nem fosok a témát felhozni) hamar kiderül, hogy összeillünk-e a jövőbeli terveink alapján. Én családot szeretnék, és szerintem ez hivatalosan a legjobb. Én meg miért tagadjam meg magamtól a számomra legjobbat, miért alkudjak meg?
Hát nem mindenki arra törekszik, hogy boldog legyen?
Utolsó! ez nem igaz! van egy bnőm, aki szép, erős egyéniség, karizmatikus is, és 40 éves és sosem volt házas, mi több, mivel erős egyéniség, menekülnek tőle a pasik...
És van olyan bnőm, aki nyafka, "nyünyőke", olyan kis semmietlen pincevirág és már 2szor megy férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!