Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap dolgoztam, a férjem megígérte, de nem főzött. Erre én rendeltem vacsorát magamnak, most meg duzzog. Jogosan?
Ezert megerte egy ketdest kiirni...
Hmm, jogosan (ha egyaltan tud fozni).
neki miért nem rendeltél vacsorát?
szerintem jogosan duzzog...
19:34-es: EZÉRT:
"a férjem megígérte, de nem főzött"
Hány évesek vagytok?
Nem lett volna inkább az a jobb megoldás, ha hideget esztek? Rendelhettél volna neki is.
Ha jól értem, itt az lenne a lényeg, hogy te egész nap dolgoztál, a férjed otthon volt, megígérte, hogy összeüt valami kaját, de nem tette.
Te már fáradt voltál főzni, ezért felajánlottad, hogy rendelsz kaját. A férjed viszont azt mondta, abból nem eszik és elvárta volna, hogy te főzz, most ezért duzzog?
Ha így van, akkor nem jogos.
Jól tetted! Megígérte, nem tartotta be, még meg is kérdezted, ö nem akart olyant enni, söt, még azt akarta, hogy te fözz.
Hát kösz. Jó fej!
Nem jogosan duzzog.
Úgy viselkedtek, mint két éretlen tini, akik nem is kedvelik egymást.
Szerintem elfogadható viselkedés ilyenkor az lett volna, hogy:
1. mire hazaérsz, a párod rendbe rakott konyhával és kész étellel (akármivel) az asztalon, mosolyogva vár
2. vagy ha valamiért mégsem főzött (akár azért, mert nem volt kedve/energiája, nálunk ez olykor simán belefér), akkor felajánl alternatívát, vagy elfogadja azonnal a te ötleted, mindenesetre nem akaszt plusz munkát a nyakadba, amit neki kellett volna a megbeszéltek szerint megtenni (duzzogás nyilván nem elfogadható reakció)
3. akár együtt is összedobhattatok volna egy gyors kaját otthon, közben lehet jót beszélgetni, nevetgélni stb.
4. semmiképp sem vesztek össze hülyeségen, nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!