Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egész nap dolgoztam, a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap dolgoztam, a férjem megígérte, de nem főzött. Erre én rendeltem vacsorát magamnak, most meg duzzog. Jogosan?

Figyelt kérdés
Ő itthon volt, igazán megtehetett volna ennyit.
2014. jún. 10. 19:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
33%

Akkor akár együtt is leugorhattatok volna boltba. Vagy elszaladhatott volna ő, és együtt összedobhattatok volna valamit.

Mindegy, ezek nem bonyolult dolgok, már rég együtt ehetnétek, ha szeretnétek és tisztelnétek a másikat.

A férjednek meg csak a hülyék számára nem világos, hogy nincs igaza.

2014. jún. 10. 19:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Alap mindig a férfinak van igaza.
2014. jún. 10. 19:58
 13/31 anonim ***** válasza:
98%

nem akadtam volna ki, hogy nem főzött, (ilyen melegben én sem tettem ma)

de akkor dobhatott volna egy sms-t hogy mit rendeljen vacsira..mire megjössz ott az asztalon..

vagy, hogy megvárt a rendeléssel azt mondja..

de az, hogy ő ígéri meg, és még munka után te főzz, az nem járja..

nem, nem jogosan duzzog...neked lenne okod

ami egyébként nem éri meg..jobb nem duzzogni:D

íJóétvágyat!)

2014. jún. 10. 20:08
 14/31 anonim ***** válasza:
22%

"A kérdező kommentje:

Alap mindig a férfinak van igaza."

Itt a lényeg! Kérdező csak provokál!

2014. jún. 10. 20:11
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Had duzzogjon.Azért nehogy már éhesen fáradtan haza battyogjak ebbe a dög melegbe,és üres a fazék üres a hűtő ,de loholjak édeskével boltba,meg jó pofizva főzzünk együtt.Mert édeske egész nap vajon mi a jó anyját csinált és még ő pampog.Ha én 35 fokba főzők és még sütök is,ver a halál vize mert ő azt kért akkor minimum teljesíti az igéretét.Biztos nem vihognék vele.És marháta nem érdekelne mit eszik,ott a kirántott asztalfiók válogasson
2014. jún. 10. 20:30
 16/31 anonim ***** válasza:
96%
Ha ilyen b.nkó, nem foglalkoznék vele, hanem jóllaknék a rendelt vacsorával. Ha megbeszéltétek ezt az egészet és mégsem csinálta meg, holott lett volna rá ideje, akkor mi a t.kömet duzzog nem értem?
2014. jún. 10. 20:34
 17/31 anonim ***** válasza:
30%
Két összeillő ember! lalalala.........lalalala!
2014. jún. 10. 20:38
 18/31 anonim ***** válasza:
2%

Következő kérdés:

A nőmnek megígértem, hogy megfőzök mire hazaér, de elfelejtettem (vagy nem volt időm/energiám/kedvem),

erre képes volt csak saját magának rendelni kaját, és képes volt itt GYK-n is ország-világnak panaszkodni.

Valóban ekkora égbekiáltó bűnt követtem el?

2014. jún. 10. 20:47
 19/31 anonim ***** válasza:
89%
A nőmnek... Tényleg bunkó vagy (és nem csak a nem főzés miatt).
2014. jún. 10. 20:51
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem úgy kellett neki.
2014. jún. 10. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!