Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap dolgoztam, a férjem megígérte, de nem főzött. Erre én rendeltem vacsorát magamnak, most meg duzzog. Jogosan?
Aranyos, hogy ez a legnagyobb problémátok.
Szerintem ne veszekedjetek ilyenen, nem éri meg.
Húú ha egy férfi írta volna ki ugyanezt a kérdést, hogy a párja nem főzött, mire hazaért....
Már mindenki a nőt savazná.
Hál istennek látom, hogy itt az a többség van jelen nagyobb részt, aki nem úgy gondolkozik, hogy a nő dolga a férfi kiszolgálása mindenek felett.
De azért megdöbbent még az is, hogy tanácsként olyan érkezik, hogy miért nem főznek akkor ketten. Persze a nő munkaideje után. Férfinak is ezt tanácsolnátok?
Igazat adok azoknak Kérdező, akik azt mondták előttem, hogy nem jogosan duzzog a férjed. Nagyon nem jogos.
A kedves férjed egy igazi nyafka. Van füstölt szalonna spájzban, meg vöröshagyma. Utána egy kupica pálinka, csak hogy estére meg ne feküdje a gyomrát.
Jó étvágyat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!