Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egész nap dolgoztam, a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap dolgoztam, a férjem megígérte, de nem főzött. Erre én rendeltem vacsorát magamnak, most meg duzzog. Jogosan?

Figyelt kérdés
Ő itthon volt, igazán megtehetett volna ennyit.
2014. jún. 10. 19:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy ha te úgy állsz a dolgokhoz, hogy nincs kedved ahhoz amit megbeszéltetek, akkor miért akadsz ki, ha ő sem vesz téged figyelembe? Neked jogod van duzzogni, neki nem? Vagy hogy van ez?
2014. jún. 10. 20:52
 22/31 anonim ***** válasza:
39%
18 : a válaszom az lenne hogy igen.. "Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó"
2014. jún. 10. 21:14
 23/31 anonim ***** válasza:
92%
Ez kiábrándító. Gáz, hogy így meg kell nevelned a férjedet, főleg hogy ilyen pitiáner dologról van szó. Ennyire nem képes beismerni, hogy most ő volt a ludas?
2014. jún. 10. 21:44
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem duzzog jogosan. Ennyit megtehetett volna, amíg te dolgozol, készít valami kaját.
2014. jún. 10. 22:25
 25/31 anonim ***** válasza:
48%

Aranyos, hogy ez a legnagyobb problémátok.

Szerintem ne veszekedjetek ilyenen, nem éri meg.

2014. jún. 10. 22:28
 26/31 anonim ***** válasza:
94%

Húú ha egy férfi írta volna ki ugyanezt a kérdést, hogy a párja nem főzött, mire hazaért....

Már mindenki a nőt savazná.

Hál istennek látom, hogy itt az a többség van jelen nagyobb részt, aki nem úgy gondolkozik, hogy a nő dolga a férfi kiszolgálása mindenek felett.

De azért megdöbbent még az is, hogy tanácsként olyan érkezik, hogy miért nem főznek akkor ketten. Persze a nő munkaideje után. Férfinak is ezt tanácsolnátok?

Igazat adok azoknak Kérdező, akik azt mondták előttem, hogy nem jogosan duzzog a férjed. Nagyon nem jogos.

2014. jún. 10. 23:09
 27/31 Őszödi Ferenc ***** válasza:
45%

A kedves férjed egy igazi nyafka. Van füstölt szalonna spájzban, meg vöröshagyma. Utána egy kupica pálinka, csak hogy estére meg ne feküdje a gyomrát.

Jó étvágyat mindenkinek!

2014. jún. 10. 23:17
 28/31 anonim ***** válasza:
95%
Ő volt otthon, aztán még te főzzél munka után főleg úgy, hogy megígérte? Hát vannak elképzelései...
2014. jún. 11. 05:15
 29/31 anonim ***** válasza:
55%
Kamu, csak gondoltad jól összeugrasztod a vérfeministákat a férfiakkal.
2014. jún. 11. 06:54
 30/31 anonim ***** válasza:
89%
Igazad van,megtehetett volna ennyit,pláne,hogy meg is ígérte.Én viszont nem foglalkoznék ezzel annyira,ennék abból,ami rendeltem,aztán ha akar,ő is eszik,ha nem,így járt.Hadd duzzogjon,ha ötévesnek érzi magát.Te meg ne szállj vitába vele,majd lenyugszanak a kedélyek.
2014. jún. 11. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!