Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt aki úgy érzi párja nem a megfelelő időben jegyezte el? (túl korán, túl sokára)
:)
Hát akkor "túl későn"? A kérdés akartad-e valaha, hogy legyél.
Én meglepődtem, mert a férjem 1 hónap után jegyzett el, és korainak éreztem mert ő fiatalabb nálam, 21 éves volt csak, én 24 , nem tudtam hogy mennyire veszi ezt komolyan. Szóval igent mondtam, de kértem hogy gondolja át még egyszer a dolgot, mert ez nekem komoly lépés. végül másfél hónap múlva újra megkérte a kezem:) igent mondtam.
Szerencsére én tévedtem, és komolyan gondolta:) Másfél év kapcsolat után össze is házasodtunk 2 éve, és azóta is nagyon boldogok vagyunk:)
27/N
Hmm engem az 5. evfordulnkon kerte meg a kezemet, de ugy h akkor mar 7 honapos terhes voltam. :D terveztuk a babat meg ossze is akartunk hazasodni de nem keritettunk akkora feneket a dolognak h a kegfelelo sorrendben csinaljuk. :-) termeszetesen igent mondtam :P mi mast is mondhattam volna mikor a lanyunk 6 honapos volt ossze is hazasodtunk.:-). 7 eve ismerjuk egymast a ferjem 28 eves en pedig 26. Lehetett colna hamarabb is az eljegyzes vagy a hazassag de nekem ezen nem mulott. Boldog vagyok igy is es boldog lettem volna ugy is. Az eljegyzes meg nem olyan komoly dolog mint pl a hazassag.
Tenyleg rengeteg tini dobalozik ezzel h ot eljegyeztek. Nagyon divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!