Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van itt aki úgy érzi párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt aki úgy érzi párja nem a megfelelő időben jegyezte el? (túl korán, túl sokára)

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Én vajon hova számítok? Sose lettem eljegyezve ám 10 éve feleség vagyok. :)
2013. dec. 19. 18:27
 2/13 A kérdező kommentje:

:)

Hát akkor "túl későn"? A kérdés akartad-e valaha, hogy legyél.

2013. dec. 19. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Engem az exem túl korán jegyzett el,aminek sajnos meg is lett a következménye,nyilván mindkettőnk hibájából és hozzáállása miatt.Hat év után váltak el útjaink.Belegondolva,talán ha később találkozunk és fűzzük szorsabbra a kapcsolatunkat,nem történik ez.
2013. dec. 19. 18:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
em az eljegyzésnek kell megfelelő időben lenni, hanem a házasságnak. Az eljegyzésnek semmi jelentőség különben.
2013. dec. 19. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, nem nem akartam és a házasság gondolatától is irtóztam és tessék még is feleség lettem.
2013. dec. 19. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Itt a gyik-en minden tini a gyűrűre vár :D
2013. dec. 19. 18:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Mert facebookon menő :P
2013. dec. 19. 18:56
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Én meglepődtem, mert a férjem 1 hónap után jegyzett el, és korainak éreztem mert ő fiatalabb nálam, 21 éves volt csak, én 24 , nem tudtam hogy mennyire veszi ezt komolyan. Szóval igent mondtam, de kértem hogy gondolja át még egyszer a dolgot, mert ez nekem komoly lépés. végül másfél hónap múlva újra megkérte a kezem:) igent mondtam.

Szerencsére én tévedtem, és komolyan gondolta:) Másfél év kapcsolat után össze is házasodtunk 2 éve, és azóta is nagyon boldogok vagyunk:)

27/N

2013. dec. 19. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Hmm engem az 5. evfordulnkon kerte meg a kezemet, de ugy h akkor mar 7 honapos terhes voltam. :D terveztuk a babat meg ossze is akartunk hazasodni de nem keritettunk akkora feneket a dolognak h a kegfelelo sorrendben csinaljuk. :-) termeszetesen igent mondtam :P mi mast is mondhattam volna mikor a lanyunk 6 honapos volt ossze is hazasodtunk.:-). 7 eve ismerjuk egymast a ferjem 28 eves en pedig 26. Lehetett colna hamarabb is az eljegyzes vagy a hazassag de nekem ezen nem mulott. Boldog vagyok igy is es boldog lettem volna ugy is. Az eljegyzes meg nem olyan komoly dolog mint pl a hazassag.

Tenyleg rengeteg tini dobalozik ezzel h ot eljegyeztek. Nagyon divat.

2013. dec. 19. 21:00
 10/13 Balla Atilla válasza:
26%
mi változik egy eljegyzéstől? Utána szerelmesebb leszel, vagy jobban boldoggá tudod tenni a Nőd? vagy jobban vonzódsz a pasidhoz? vagy az egész csak külsőség, kell a nőnek, hogy biztonságban érezze magát? vagy a pasinak, hogy elmondhassa birtoklok egy nőt?! szép ünnep lehet, de ha nem változik tőle semmi, mi értelme? csak ennyi...
2013. dec. 21. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!