Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ki hogy jegyezte el a párját?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hunore kérdése:

Ki hogy jegyezte el a párját? (vagy kit hogy jegyztek el? )

Figyelt kérdés
Párommal majdnem 4éve vagyunk eggyüt és lassab eljegyzésen gondolkodok, de valahogy nagyon szeretném emlékezetessé tenni a dolgot és szeretnék ötletet meriteni :)

2013. szept. 17. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez az egyik kedvencem, nem egy nagy csicsás, nyilvános valami, de szerintem olyan bájos :) Na meg ebből tényleg semmit se sejtene, mert hiheti sima ajándéknak is, úgyis veszi a család :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ozqm4Fc_HS0

2013. szept. 17. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Megbeszéltük, hogy összeházasodunk, szóltunk a szüleinknek. Egy ebéd keretében felhúztuk a karikagyűrűket.
2013. szept. 17. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

én 24 éves voltam, Ő majdnem 21. 1 hónapja voltunk együtt.

Előtte beszéltünk róla, hogy veszünk egymás jelenlétében, 2 gyűrűt, mindenki kiválasztja ami neki tetszik, csak úgy, ajándékba.

Ez meg is történt.

Mikor visszaértünk hozzájuk, hogy összepakoljuk a cuccainkat az induláshoz, (mert a haverjaival volt programunk), elém térdelt. Elmondta, hogy mennyire szeret, velem akarja leélni az életét, és lennék e a felesége:)

Igent mondtam, majd egyéb tevékenységbe fogtunk ünneplésképpen. Aztán indulni kellett a haverjaihoz.

Ennek már lassan 3 és fél éve.

Decemberben leszünk 2 éves házasok:)

27/N

2013. szept. 20. 04:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat! Sok boldogságot a továbbiakban mindenkinek!
2013. szept. 20. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!