Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van itt olyan aki ott merte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki ott merte hagyni a párját miután az nem vette el/ nem jegyezte el, pedig megígérte?

Figyelt kérdés
Előző kérdések egyike okán kérdezem, én szingli vagyok, de ugy veszem észre könnyű mondani a házas feleknek, hogy ha sokáig hiteget a pasi akkor el kell hagyni, viszont ők nem élték át, hogy milyen ez. Amikor csak hitegetnek, és reménykedsz, de szereted is. Érdeklődnék, hogy tényleg ennyiről szól majd egy kapcsolat, ha nem vesz el lépjen le a másik? Ez nekem megdöbbentő... 22L
2014. aug. 13. 18:45
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Illetve akik lehagyták ezért a férfit, hogy alakult az életük, ha van egyáltalán valaki?
2014. aug. 13. 18:46
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Igen, én 3 év után láttam, hogy ebből semmilyen közös jövő nem lesz.Többre vágytam és leléptem. Már a 3 évet is sokallom összeköltözés és minden nélkül. A jelenlegi párommal nagyon egy húron pendülünk, közös terveink vannak,cirka 4hónap után összeköltöztünk és az évfordulónkon megkérte a kezem májusban.1 éven belül össze is házasodunk, mert nincs értelme évekig jegyben járni. Nem akarunk nagy esküvőt. Lehet Karácsony előtt megejtjük.
2014. aug. 13. 18:54
 3/25 anonim ***** válasza:
59%

Én ugyan nem hagytam ott a párom, mert feleségül vett, ahogy megbeszéltük.

De ha egy férfi nem akarja feleségül venni azt a nőt, akit állítólag szeret, az nem akar vele hosszútávú kapcsolatot. Csak ezt a nők nem akarják elhinni.

2014. aug. 13. 18:55
 4/25 anonim ***** válasza:
33%
Számomra is megdöbbentő, hogy valaki csak azért hagy el valakit, mert az nem akarja feleségül venni.
2014. aug. 13. 18:59
 5/25 anonim ***** válasza:
37%

Én nem hagynám el/nem hagyom el, csak e-miatt.

1 évig jártunk, aztán össze költöztünk. említette akkor a dolgot, aztán mondta, hogy mégsem akar nősülni.

Aztán pár év mulva meggondolta magát. Aztán hanyagoltuk a témát.

6 éve húzzuk-vonjuk a dolgot. Azóta sokszor megkérte a kezem, de nem lett belőle semmi. Most az a kifogása, hogy azért nem vesz el, mert nem vagyok hajlandó gyűrűt hordani. :) Minden fajta ékszert utálok.

Engem nem is érdekel. Ez csak egy hülye papír. 1-2 hivatalos dolog persze könnyebb lenne, de nem érdekes.

Nem ez a lényeg. Hanem, hogy törekszik a közös jövőnkre és érzem, hogy én vagyok a mindene.

2014. aug. 13. 19:17
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
Nekem meg az a megdobbento hogy egy no evekig var olyan ferfira aki sohasem veszi el, hiaba igergeti. Nem gaz ha a pasi nem akar nosulni de akkor ezt mondja is el a nonek.Amugy meg egy no ha csaladot gyereket szeretne es latja hogy az aktualis pasi hitegeti akkor jobb ha elhagyja. Rengeteg olyan kapcsolatot lattam ahol a lany vart a pasi igergete a kozos eletet majd elhagyta egy jobbert akit egy even belul elvett. Ezek a lanyok ott vannak kozel a harminchoz egyedul a munka mellett ismerkedni sem tudnak
2014. aug. 13. 19:17
 7/25 anonim ***** válasza:
89%
Hát 22 évesen valóban nem sok jelentősége van, de 10 év múlva, ha már családod szeretnél, és erősen fogy az idő, akkor te sem fogsz egy olyan pasi mellett maradni, aki csak hiteget.
2014. aug. 13. 19:26
 8/25 anonim ***** válasza:
96%

én elhagytam a társam, mert 5 év után sem akart megkérni..azt mondta nem szeret annyira? Azt mondta jó velem együttélni, nincsenek vitáink, fantasztikus velem a szex, jól sütök-mosok, de ő másvalakit vár...Erre mit tudtam volna lépni? 38 éves vagyok, nem várok örökké.

Elhagytam őt, azóta is egyedül vagyok (megjegyzem ő is!), nehéz, mert a korban hozzámillő és normális ffiak sajnos már mind foglaltak. :-(

2014. aug. 13. 19:27
 9/25 anonim ***** válasza:
96%

Ha többéves együttélés után a nő nem forszírozza, legtöbb pasinak a lánykérés kérdése feleslegessé, értelmetlenné válik.

Amiért nem kérik meg barátnőjük kezét az ilyen alakok:

- nem szeretnék hivatalosan lekötni magukat, egy barátnő mellett bármikor félrelehet nézni, de egy feleségnél már cikibb

- Egy elválás esetén a vagyont el kell osztani, ami főleg egy második házasságnál már padlóra teheti a párokat

Én 16 évig vártam, hogy a párom egyszer feleségül kérjen, de pont a fenti 2 okból nem tette meg. Egy idő után már a remény is el múlik. Vagy beletörődsz, vagy tovább lépsz.

2014. aug. 13. 19:37
 10/25 anonim ***** válasza:
35%

5ös:

Pont ez a lényeg, hogy nem kell ígérgetni, nem kellenek az üres szavak. Aki komolyan gondolja az cselekszik! A kapcsolat első pár hónapjában nyugodtan lehet olyan dolgokról beszélni, hogy ki érzi úgy, hogy majd szeretne családot, gyermeket és kinek van olyan hozzáállása az élethez, hogy házasodni is szeretne.Úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolatban ez kiderül az első pár hónapban.

Az ígérgetős pasik általában azok,akiknél a nő veti fel többször a kérdést, vagy valamilyen nyomás hatására van szó a házasságról!

Egyértelmű, ha nem kerül szóba semmi közös jövő,összeköltözés, gyermekekhez való hozzáállás stb, akkor nem is házasságpárti a pasi(vagy épp a nő).

Aki meg évekig vár, az is tudja legbelül, hogy ha nem történt meg 4-6-8 év alatt se a leánykérés, se az esküvő, akkor ott a pasi jobbra vár.

Sok olyat láttam én is, ahol 6-8 évig voltak együtt, sőt volt ahol ezenfelül még több évig jegyben is jártak. Aztán dobbantás lett a vége, a pasi meg talált mást,akit 1év után elvett.(30on felül).Őszintén szólva a pofám leszakadna, ha én évekig jegyben járnék valakivel,mert akkor mindenki előtt hajthatnám le a fejem, hogy "jaj majd igen lesz esküvő..valamikor..egyszer... "

2014. aug. 13. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!