Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? (Bővebben lent)
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Ő 17, én 18 vagyok. Tegnap nagyon kínlódott mert mondani akart valamit. És azt mondta mit szólnék ha megkérné a kezemet Karácsonykor. Azt mondta tudja hogy nem szokás előre megkérdezni, de azt mondta hogy így legalább a szüleinknek nem lesz nagy meglepetés. Természetesen már igent mondtam neki. Szerintetek jól döntöttem?
18/L
"A Bükki Nemzeti Park igazgatója nem geológus, hanem ügyvéd."
Lehet, hogy a kérdezőcsaj nem is tudja, hogy az apja mivel is keresi azt a sok-sok pénzt???
Előző: Úgy tűnik. :-)
Kérdező: Ha felmerült benned, hogy ezt idegenektől kérdezd meg, akkor baromi rosszul döntöttél...
és majd hogy lesz apa vesz egy gyűrűt ait a pasid neked ad?
gyerekek vagytok.
együtt éltek? nem.
dolgoztok? nem.
egyetem 5év múlve... addigra tudod hol lesztek? sehol.
de ha együtt lesztek, akkor a párod szépen dolgozik, abból vesz gyűrűt, te is dolgozol és abból mint a felnőttek fizetitek az esküvőt!
am jövőre apucitól kapsz egy lakást, amit majd fizet?
Szerintem is korai volt még az eljegyzés. Először tényleg éljetek együtt, dolgozzatok mindketten és csak utána ugorjatok bele az eljegyzésbe. Szerintem így nincs sok értelme, ha utána csak kb. 5 év múlva lenne esküvő.
Szerintem nem olyan jó a túl hosszú jegyesség, mert a végén már olyan jelentéktelenné válik. Szóval ha eljegyzést szeretnétek akkor jobb ha 2 éven belül megtartjátok az esküvőt.
25/N
"Jövő nyárra már rég mással fogsz dugni"
Úgy bírom az ilyen jövőbe látó médiumokat itt...Mit tudod te, hogy a kérdezőnek milyen a kapcsolata? Csak mert 18 éves? Na és akkor mi van? A kor nem feltétlen jelent éretlenséget is...de ezt egy értelmes ember tudja.
Kérdező: Attól függetlenül hogy nekem 19 évesen nem jött össze:) (mert az eljegyzés után 7 hónappal szétmentünk exemmel, és később csak 24 évesen lettem menyasszony, aztán feleség is 1,5 évvel később) azt mondom te ismered magadat, a körülményeiteket, és a párodat is. Ha azt érzed, hogy ő az igazi, nincs különösebben baj azzal, hogy igent mondtál, mivel az esküvő nem mostanában lenne. Ez fontos, hogy jól megismerd, éljetek együtt, és picit idősödj még az esküvő előtt:)
Sok boldogságot!!!
Nekem mondjátok már meg,hogy manapság miért "módi" eljegyzésnek hívni azt aminél csak évekkel későbbi esküvő a "terv".Én tökre megértem hogy szeretitek egymást,mi is szerettük(és szeretjük mai napig)egymást a vőlegényemmel,de mi egy év után ezüst karikagyűrűket vettünk amit kapcsolatgyűrűnek neveztünk,pontosan azért mert még nem volt belátható időn belül esküvő tervbe véve.7 év ezüstgyűrű után most lett arany karikánk,mert jövőre házasodunk.Nem sajnálom tőletek,de hogy vicc,az biztos(nem azért,merthogy Ti így döntöttetek most,hanem mert sok korabeli társad "trendet" csinált egy komoly hagyományos dologból,csak azért mert mennyivel komolyabb a "menyasszony" szó mint a szimpla barátnő).Járjatok már együtt úgy rendesen!Nem kell jegyességnek hívni azt ami még nem az!Mert nem a gyűrűtől lesztek jegyesek hanem attól amikor belátható időn belül lesz az esküvőtök,mert a jegyesség azt jelenti:hamarosan férjhez mész(1-2 éven belül)!A többi ember csak flancol vele...
És ezt én úgy mondom,hogy 19 évesen jöttem össze a vőlegényemmel,tehát van olyan hogy fiatalon egymásra találnak a párok,de viccet ezért még nem kell csinálni magunkból.Mi most 27 évesen lettünk jegyespárok és egy év múlva lesz az esküvőnk!
Szeressétek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!