Szerintetek is jól döntöttem?
Figyelt kérdés
A párommal együtt éltünk kettesben.Kitalálták az anyjával,hogy költözzünk oda az anyjához mert egyedül van.Én tiltakoztam,ismerve az anyját(kioktat mindenkit,iszik,a páromat csicskának nézi),de végül belentem.Bár ne tettem volna.Fél évig türtem,hogy a párom szolgálónak,és gyereknek van nézve és mikor felháborodtam a párom az anyja mellé állt.Néhány napja telt be a pohár,mikor összeszedtem a cuccom és elköltöztem.Ma felhívtam a páromat hogy találkozzunk,de azt mindta nem lehet mert anyucit kell vinni a temetőbe.Mi a véleményetek?2014. ápr. 25. 19:01
1/10 anonim válasza:
Igen jól döntöttél, ha a párodnak sem hiányzol.
Nem mondta, hogy majd késõbb megbeszéljük?
2/10 anonim válasza:
vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de hasznos vagyok vaúú Lakjon az az édesanyjával vegye feleségül
3/10 anonim válasza:
Őszintén? Felejtsd el a párodat és keress egy normális férfit aki megbecsül téged.
4/10 anonim válasza:
Tökéletesen döntöttél. Felejtsd el őt.
5/10 A kérdező kommentje:
Tegnap volt itt ,hogy megbeszéljük de nem jutottunk egyről a kettőre.Azt tudni kell hogy egyke a párom és úgy nevelte az anyja,hogy anyucinak nem szabad nemet mondani.Na de 34. éves.Nem az óvodában vagyunk.
2014. ápr. 25. 19:45
6/10 anonim válasza:
Élve vitte a temetőbe?:)Ha igen akkor menekülj tényleg!18+ os filmet se nézhet anyuci miatt?:)
8/10 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél amikor otthagytad, és nem jól döntöttél, amikor odaköltöztél vagy amikor felhívtad a barátodat.
9/10 anonim válasza:
A párod anyukája nem fiának hanem birtokának tekinti a párodat. Ez addig marad így, amíg a fia ezen nem változtat. Mivel ő ebben nőtt fel, számára ez a természetes, így nyilván nem valószínű, hogy fog rajta változtatni.
Jól tetted hogy elköltöztél. Ha fontos vagy a párodnak, akkor nyitni fog feléd és kompromisszumra is kész lesz érted és a kapcsolatotokért. Ha viszont a füle botját sem mozdítja, akkor egy percet se rágódj rajta (rajtuk) tovább, lépj olajra végleg.
10/10 anonim válasza:
Sajnos jól döntöttél. Örülj neki, hogy még most kiderült és nem évek múlva, amikor mondjuk már egy-két gyerek is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!