Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? (Bővebben lent)
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Ő 17, én 18 vagyok. Tegnap nagyon kínlódott mert mondani akart valamit. És azt mondta mit szólnék ha megkérné a kezemet Karácsonykor. Azt mondta tudja hogy nem szokás előre megkérdezni, de azt mondta hogy így legalább a szüleinknek nem lesz nagy meglepetés. Természetesen már igent mondtam neki. Szerintetek jól döntöttem?
18/L
Nem. Még nagyon fiatalok vagytok. Semmit sem tudok az életről addig, amíg nem éltek önállóan, önálló keresetből.
Elég kicsi így az esély, hogy együtt maradjatok.
Én azt tanácsolom, hogy esküvőt semmiképpen se tartsatok, addig amíg nem vagytok önállóak és nem éltetek együtt ketten, szülők nélkül.
Áruld el nekem. Mire ez a sietség?
Mindketten tanultok, egyikőtök sem képes megállni a saját lábán. Akkor miért kell ennyire siettetni az esküvőt?
Szeretitek egymást..oké. Akkor bizonyítsatok. Várjatok pár évet, és ha már mindketten dolgoztok, akkor jöhet a házasság.
Anyaként én nagyon nem örülnék ha a 18 éves fiam vagy lányom házasodna nem csak az én költségemre. Nyilván támogatom az esküvői költségeket, de ne így, hogy mindketten tanulók, és ahogy az én apám mondta mindig
"a tojáshéj még a fenekükön van"
Nem, nem döntöttél jól.
Ember, a szüleidtől kapsz zsebpénzt, a fiúdat alig ismered, otthon laksz a gyerekszobádban és házasodni akarsz? Szerinted ennek mi a fene értelme van??,
A múltkor kérdezte valaki, hogy miért nem veszik komolyan az eljegyzését...
Én azt mondom eljegyzéssel nincs baj, de ha fősuli után 3-4 év múlva házasodtok csak össze, akkor ne csodálkozzatok, ha csak hümmögni fognak, és nem veszik komolyan, ahogy ti. Így olyan nagy hangsúlyt se fog kapni, mintha azt mondanátok két év múlva, hogy most eljegyezzük egymást, és 1 éven belül esküvő. Bár még akkor is rém fiatalok lennétek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!