Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? (Bővebben lent)
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Ő 17, én 18 vagyok. Tegnap nagyon kínlódott mert mondani akart valamit. És azt mondta mit szólnék ha megkérné a kezemet Karácsonykor. Azt mondta tudja hogy nem szokás előre megkérdezni, de azt mondta hogy így legalább a szüleinknek nem lesz nagy meglepetés. Természetesen már igent mondtam neki. Szerintetek jól döntöttem?
18/L
:-) jaj kisanyám! Elmész egyetemre/fősulira, új barátaitok lesznek, aztán szépen elválnak útjaitok!
5 év nagy idő!
Főleg a ti korotokban sokat változik az ember 5év alatt!
Komolyan nem értem miért kell így neki esni a kérdezőnek. Normálisan is le lehetne írni amit gondoltok.
De hogy válaszoljak is: nem, nem teszed jól. 16 éves korod óta vagy ezzel a fiúval, nem mondom hogy nem láttam még olyat ahol ez működhetne egy életen át, de szerintem ne tegyétek. Most az egyetemmel egy új fejezet kezdődik az életedbe, új ismeretségek. Ne kötelezd így el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!