Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem erre a valaszra vartam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem erre a valaszra vartam, talan nem szeret?

Figyelt kérdés

4 ev utan megkertem a baratnom kezet. Terveztem, keszultem erre a valasz : jo! Nem tunt tulsagosan lelkesnek es boldognak, mintha csak moziba hivtam volna. Megbeszeltuk, hogy idopontott kerunk es lassan elkezdjuk szervezni.

De o nem szeretne lagzit, de meg egy kis osszejovetelt sem. Azt mondta, : oda megyunk alairjuk es kesz!

Sajnos a szulei meghaltak egy balestben ket eve, ket novere van csak, nekem viszont nagy csaladom van akik biztos nem nezzik majd jo szemmel hogy nem csinalunk lagzit.

Kerdeztem a parom miert nem akar lagzit a valasz - mert szeret bulizni, inni, tancolni es ez a lagzi pont errol szol (ez igaz is 27 eves es soha nem jar bulizni, olvasni kirandulni szeret)

De en ugy gondoltam eddig hogy minden no errol almodik.

Csalodott vagyok

2014. máj. 20. 09:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most el kell döntened, hogy a ti kettőtök esküvőjén az édesanyád a fontosabb, vagy ti.

Ha ti összeházasodtok, akkor ti már külön családot fogtok alkotni, ahol anyukádnak csak akkor lesz döntési joga, ha te azt megengeded. Véleménye lehet, el is mondhatja ha kérdezik, nem azt mondom, de azt el kell fogadd, hogy ha házasságot kötöttetek, az ELSŐDLEGES családod már nem a szüleid és a testvéreid lesznek, hanem a feleséged és a ti kettőtök gyereke (ha lesz).

Ha ezt nem tudod megtenni, akkor még tényleg nem való nektek a házasság, hiszen lelkileg a szüleiden függtök, főleg ha megengeded, hogy felnőtt ember létedre édesanyád véleménye legyen a szent.

És megjegyzem halkan, ott, ahol belefolynak a szülők, mert engedi az egyik fél, ott körülbelül, becsléseim szerint 70%-ban válás a vége. De ezek az én becsléseim.

2014. máj. 21. 10:09
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyámnak nem tetszene:D

Ne is haragudj, de akkor mássz ki anyuci seggéből, és nőj fel....

Kinek az esküvője? A tiétek vagy anyukádé?

2014. máj. 21. 11:02
 33/36 anonim ***** válasza:

Tehát akkor igazából csak azért akarsz nagy lagzit,hogy anyád kedvében járj?

És gondolom,ha lányotok lesz,akkor had legyen már a keresztneve ugyanaz mint anyádé...

Nem a barátnőddel van baj,hanem veled kérdező...

én ilyen anyucikisfiának nem mondtam igent anno (más se azóta,az ilyen pasik csoda hogy kellenek valakinek)

2014. máj. 21. 16:05
 34/36 anonim ***** válasza:
Én megértem a párodat. Gondolj csak bele mindig mindenki azt mondja h ez a pár élete nagy napja, de valljuk be főleg a menyasszony életének nagy napja. Te szeretnéd, ha életed nagy napján olyasmit kéne tenned pusztán az elvárások miatt amitől a hideg ráz?? A saját esküvőjén érezze szarul magát mikor felrángatják menyasszonytáncolni, vagy egy rakás részeg vendég tombol lagzi lajcsira körülötte?
2014. máj. 22. 00:42
 35/36 anonim ***** válasza:

Én csak magamból indulok ki, de ha valami nagyon meglep, vagy meghat akkor én is tudok ilyen idiótán viselkedni, hogy 'jó'. Egyszerűen meghatódom, de nem akarom kimutatni, ezért leblokkolok és passz.

ami meg a lagzit illeti... én szeretnék, mindig is szerettem volna...és mégsem. Ha belegondolok, mennyi macera, mennyi fáradtság, mennyi pénz, akkor én is inkább egy közös nyaralásra szavazok. Aztán valahol legbelül meg mégsem :D

2014. máj. 22. 18:05
 36/36 anonim ***** válasza:

29es vagyok.Köszi

Nézd édeasanyámékat imádom,kislánykorom óta gyüjtötek 200személyes sátoros lagzira.

50 fős esküvönk lett szük családi körben.

Hogy miért?mert a férjem nem az a jellem aki jól érzi magát ilyen helyzetben,kényelmetlen neki a "szereplés" márpedig egy 200személyes lagziban minden szempár téged figyel.

Neki a legideálisabb az lett volna ha bemegyünk aláirunk és "elszökünk".

Ezt nem szerettem volna,magam és a családom miatt sem.

Igy lett a középut,igy akartuk és kész.Nem mondom hogy a szüleim repdestek az ötlettől,de elfogadták.

Állj a sarkadra és elsősorban beszélj édesanyáddal mond el neki milyen lesz az esküvőtők.

2014. máj. 23. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!