Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szeret annyira?
A környezetemben élő lányokat, volt osztálytársaimat, barátnőimet sorra jegyzik el, pedig vannak, akik kevesebb ideje vannak együtt, és még egy percet sem költöztek össze.
Mi 5 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt élünk, de a párom azt mondja, hogy még korai a dolog, mert 2 év múlva végzek a sulival, és ő nem akar 2-3 évig tartó jegyességet. Valahogy úgy érzem, hogy engem nem szeretnek annyira, mint a többi lányt, aki gyűrűt kap. De én miért nem vagyok olyan jó, mint ők?
22/L
Aztán 3-5 év múlva mindenki válni fog a környezetedben, esetleg tönkretéve, pár gyerekkel vissza az anyjukhoz, na neked akkor lesz a lakodalmad.
Együtt éltek, szeret, szereted, akkor minek kell ilyen fiatalon a gyűrű? Külsőségnek? Megmutatni, hogy beálltam a sorba, nekem is van?
Minek ebből lóversenyt csinálni?
Ha valaki azért házasodik, mert a környzete is, ott nagy valószínűséggel a sok külsőség mellett elveszik a lényege a dolognak és könnyen találhatja magát egy rossz házasságban pár év múlva.
A szeretet baromira nem azon múlik, hogy ilyen akciókat mikor lép meg.
A mindennapokban bizonyítja a viselkedésével, hogy szeret?
Mert azt sokkal nehezebb ám, mint megvenni egy gyűrűt és látványosan megkérni a kezed. Ahhoz egyszer kell energiát fektetni bele, a mindennapokhoz - minden nap.
Lol mondjuk biztos hátteret egy ffi számára hogy nyugodtan teljesithessen a melóba? Szerintem ennyit legalább tud nyujtani egy nő! Bár manapság az eljegyzés nem erröl szól hanem magamutogatás "hogy vagyok olyan jo mint a többi csaj hogy én is kellhetek valakinek hosszútávra is". Na ezekböl lesznek a megcsalások meg a válások mert nem azért ment hozzá valakihez mert szerette hanem mert a többiek is már megtették!
27/F
Első vagyok
Ne haragudj de én sem jegyeznék el egy olyan nőt, aki a többéves együttélés ellenére azt szűri le egy sz@ros gyűrű hiányából, hogy nem szeretem eléggé vagy annyira. Ez gyerekes éretlen gondolkodás. Házasodni pedig éretten kell. Az eljegyzés a házasság kapuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!