Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Engem miért nem szeret annyira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem szeret annyira?

Figyelt kérdés

A környezetemben élő lányokat, volt osztálytársaimat, barátnőimet sorra jegyzik el, pedig vannak, akik kevesebb ideje vannak együtt, és még egy percet sem költöztek össze.

Mi 5 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt élünk, de a párom azt mondja, hogy még korai a dolog, mert 2 év múlva végzek a sulival, és ő nem akar 2-3 évig tartó jegyességet. Valahogy úgy érzem, hogy engem nem szeretnek annyira, mint a többi lányt, aki gyűrűt kap. De én miért nem vagyok olyan jó, mint ők?

22/L

2012. jún. 21. 10:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Aztán 3-5 év múlva mindenki válni fog a környezetedben, esetleg tönkretéve, pár gyerekkel vissza az anyjukhoz, na neked akkor lesz a lakodalmad.

Együtt éltek, szeret, szereted, akkor minek kell ilyen fiatalon a gyűrű? Külsőségnek? Megmutatni, hogy beálltam a sorba, nekem is van?

2012. jún. 21. 10:22
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Ne hisztizz!Miért nem jó a magyarázata,teljesen logikus!2 év múlva eljegyez,amikor már házasodni is tudtok.Nem azt mondta,hogy nem szeret és 2 év múlva el akar hagyni.Kár nyavajogni,te is feleség leszel egyszer.
2012. jún. 21. 10:22
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Hagyjátok már ezt az eljegyzés-hülyeséget. Úgysem fog elvenni senki, csak mert már eljegyzett. Ez manapság már nem elköteleződés, csak a nők kierőszakolják. Illetve nem a nők, hanem a fiatal csajok. Tedd fel magadnak a kérdést: miért akarna téged feleségnek, gyerekei anyjának? Nyújtasz valamit a szexen kívül?
2012. jún. 21. 10:23
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

Minek ebből lóversenyt csinálni?

Ha valaki azért házasodik, mert a környzete is, ott nagy valószínűséggel a sok külsőség mellett elveszik a lényege a dolognak és könnyen találhatja magát egy rossz házasságban pár év múlva.

A szeretet baromira nem azon múlik, hogy ilyen akciókat mikor lép meg.

A mindennapokban bizonyítja a viselkedésével, hogy szeret?

Mert azt sokkal nehezebb ám, mint megvenni egy gyűrűt és látványosan megkérni a kezed. Ahhoz egyszer kell energiát fektetni bele, a mindennapokhoz - minden nap.

2012. jún. 21. 10:25
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem egyeznek az elvárásaitok a kapcsolatotokkal szemben. Ezt kellene megbeszélni. Vagy neked, vagy neki kell engednie a kérdésben. KOMMUNIKÁCIÓ!!!!!
2012. jún. 21. 10:28
 6/18 anonim ***** válasza:
61%

Lol mondjuk biztos hátteret egy ffi számára hogy nyugodtan teljesithessen a melóba? Szerintem ennyit legalább tud nyujtani egy nő! Bár manapság az eljegyzés nem erröl szól hanem magamutogatás "hogy vagyok olyan jo mint a többi csaj hogy én is kellhetek valakinek hosszútávra is". Na ezekböl lesznek a megcsalások meg a válások mert nem azért ment hozzá valakihez mert szerette hanem mert a többiek is már megtették!

27/F

2012. jún. 21. 10:29
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
ne másokhoz méregesd magad és főleg, ne ilyenekben. ettől még szerethet annyira, sőt, sokkal jobban is. ha az indokait nézzük, simán lehet, h egy jóval felelősségteljesebb pasit fogtál ki, mi a korodbeli csajok. igaza van, 22 évesennem kell sietni, a házasság még odébb van, a 2-3 évig tartó jegyesség meg szép gesztus, de nem több annál. valójában tényleg nem sok értelme van.ha picit idősebb, érettebb leszel, rájössz, h ez nem verseny. nem ezen múlik, hogy kit mennyire szeretnek vagy hogy ki hol tart, kit mennyire szeretnek.
2012. jún. 21. 10:47
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
elhiszem, hogy vágysz rá, én is sokáig vártam, de tényleg csak azért, hogy elmondhatsd, hogy van egy gyűrűd, felesleges. Attól nem szeret kevésbé, hogy megkér. Azért kérik meg ennyi embernek a kezét, mert divat. mert jó poén. A kis sógornőmnek is megkérte a párja a kezét, 17 évesen. Hű mekkora buli. Mit ért vele? tényleg szeretik egymást, de minek? minimum még 3 év az esküvő. Ráadásul a szülők sem tudnak róla.
2012. jún. 21. 10:48
 9/18 anonim ***** válasza:
23%

7.

ki hol tart az életben*

2012. jún. 21. 10:49
 10/18 anonim ***** válasza:
55%

Első vagyok

Ne haragudj de én sem jegyeznék el egy olyan nőt, aki a többéves együttélés ellenére azt szűri le egy sz@ros gyűrű hiányából, hogy nem szeretem eléggé vagy annyira. Ez gyerekes éretlen gondolkodás. Házasodni pedig éretten kell. Az eljegyzés a házasság kapuja.

2012. jún. 21. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!