Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Engem miért nem szeret annyira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem szeret annyira?

Figyelt kérdés

A környezetemben élő lányokat, volt osztálytársaimat, barátnőimet sorra jegyzik el, pedig vannak, akik kevesebb ideje vannak együtt, és még egy percet sem költöztek össze.

Mi 5 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt élünk, de a párom azt mondja, hogy még korai a dolog, mert 2 év múlva végzek a sulival, és ő nem akar 2-3 évig tartó jegyességet. Valahogy úgy érzem, hogy engem nem szeretnek annyira, mint a többi lányt, aki gyűrűt kap. De én miért nem vagyok olyan jó, mint ők?

22/L

2012. jún. 21. 10:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Gondolkozz már kicsit. Azt mondta, hogy szerinte még korai, mert 2 év múlva végzel és nem akar 2-3 évig tartó eljegyzést. Tehát 2 év múlva mikor végzel, megkéri a kezedet, majd 1 év múlva esküvő. Addig persze sokminden történhet, jó vagy rossz, de igazából a lényeg ez. Hosszú távra tervez veled, ez egyértelmű, akkor meg minek nyafogsz?! Neked csak egy csillivilli gyűrű kell, amit mutogathatsz. Ha már házasodni akarnál az más, de így..

Szerencsére a barátod nem egy divatmajom, aki 1 hónap után megkéri a kezedet. Neki az eljegyzés még érték.

2012. jún. 21. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

Összeszámoltad már, hány boldog, közös percet cs.esztél el az ezen való nyavajgással vagy agyalással? Megérte?

Akinek a szerelem/szeretet fokmérője a gyűrű léte vagy nem léte, az ne házasodjon, hanem gondolkozzon még pár évet az élet nagy dolgain...

2012. jún. 21. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Ez mind szép és jó,amiket leírtok és sok igaz is,de sok válaszadó nem veszi figyelembe hogy már 5 éve együtt vannak,ebből 3 éve együtt élnek! Miért másabb 30-35 évesen 1-2 év után eljegyzést,házasságot tartani,mind 5 hosszú év után 22-23 évesen? Szerintem reális hogy ennyi idő szeretné, hogy hivatalosabban is összetartozzanak.
2012. jún. 21. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom a vőlegény nem akar a semmire nősülni és egy egyetemistát feleésgül venni,inkább megvárná,míg végez,elhelyezkedik és lesz miből kifizetni az esküvőt,megteremteni a jövőt.Miért jó 3 évig jegyben járni? A vőlegényt értem,a lányt és a nem szeret párhuzamot nem.Ha úgy érzem,hogy nem szeretnek,akkor miért akarok férjhez menni az illetőhöz?
2012. jún. 21. 14:24
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

Egy gyűrűt bármikor vissza lehet adni.Akkor a legkomolyabb az eljegyzés,ha 1éven belül van esküvő is!Már 3éve együtt vagytok.Ha most eljegyezne,akkor úgy gondolod, hogy akkorát bizonyítana számodra? Értem én, hogy jólesne,mert onnantól kezdve nem a párod/barátod/pasid lenne,hanem a vőlegényed.Mondjuk én speciel hányni tudnék,mikor írogatnak,meg mondogatnak itt az oldalon olyanokat, hogy "én és a vőlegényem... a vőlegényem így úgy..." Mindig megkérdezném őket, hogy és hány éve vagy még mindig CSAK menyasszony?????

Annyi rokonom,ismerősöm van,aki évekig leragadt egy pasi mellett,aki aztán nem akart házasodni,elmentek a 20 évek,volt aki 4évig volt CSAK menyasszony és midnegyiknek vége lett.Majd 28-30évesen 1év ismerettség után megházasodtak valakivel és jött egyből gyerek is....

Plusz miután már közölte veled, hogy korai és nem akar 2-3évig tartó jegyességet, így ha megkéri a kezed, nem gondolsz arra, hogy kényszerből?Hiszen már elültetted benne a gondolatot....

Pon egy ismerősöm mondta, hogy jajj a fiúja így meg úgy bizonyítana már 6-7év járás után,ha most megkérné a kezét.De se lakás,se munka,se iskolai papír nincs mögöttük...

2012. jún. 21. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
bocsi javítok: nem 20évek mentek el,hanem a 20-as évekig...
2012. jún. 21. 15:09
 17/18 picike98 válasza:
A szerelem nem egy gyűrűn és egy paíron múlik.Attól még hogy nem jegyez el attól még szeret!Nem szeretná korán ezt a dolgot azért hogy nehogy hamar rosszul süljenek el a dolgok.
2012. jún. 22. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy neki elég jó?
2012. jún. 27. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!