Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy tényleg szeret e a párom, ti honnan veszitek ezt észre?
Valószínűleg neked még korai bármilyen párkapcsolat, ha "ezekhez a dolgokhoz hülye" vagy.
Normál esetben, amikor már érett leszel, fogod tudni. Ezt nem lehet elmagyarázni.
Szerintem a lényeg, hogy bízz meg benne, viszont mutass neki határokat. Nem kell folyton "elgyengülni", vagy azt sugallni felé, hogy te naiv vagy és hülye mindenhez. Az ilyen emberek sajnos vonzzák a tajparasztokat.
Előttem valaki azt írta, hogy érezned kell, a másikuk azt, hogy értened. Na már most, ezt egyszerre érezned és értened is kell. Ha csak érzed, akkor beleeshetsz csapdákba, ha viszont csak érted, akkor elvesztesz rengeteg szép pillanatot, vagy lehet magát a párodat is. Ha meg kiderülnek róla dolgok, esetleg azt érzed, hogy nem egyeznek a céljaitok, akkor ott vége, ne fuss utána. Remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!