Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudhatom hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy tényleg szeret e a párom, ti honnan veszitek ezt észre?

Figyelt kérdés
Félek hogy csak játszik velem és csak beéri velem és nem szerelmes belém,de ezt nem tudom hogy szeret e vagy nem.Én ezekhez a dolgokhoz hülye vagyok.

2014. jan. 19. 20:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg neked még korai bármilyen párkapcsolat, ha "ezekhez a dolgokhoz hülye" vagy.

Normál esetben, amikor már érett leszel, fogod tudni. Ezt nem lehet elmagyarázni.

2014. jan. 19. 20:12
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha már felmerül ez a kérdés, az gáz.
2014. jan. 19. 20:14
 3/26 A kérdező kommentje:
Ti nem ismertek engem,én érzelmileg kicsit sérültem és ezért nem veszem észre ezeket.Hogy miért sérültem az most nem lényeg.De naiv is vagyok és elhiszem amit mondanak nekem.
2014. jan. 19. 20:18
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2014. jan. 19. 20:20
 5/26 A kérdező kommentje:
Ti nem ismertek engem,én érzelmileg kicsit sérültem és ezért nem veszem észre ezeket.Hogy miért sérültem az most nem lényeg.De naiv is vagyok és elhiszem amit mondanak nekem.
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem észre kel venni! Ezt érezni kel!
 7/26 anonim ***** válasza:
30%
Engem is átvágtak már párszor, mégis hiszek a páromnak.
2014. jan. 19. 20:25
 8/26 A kérdező kommentje:
Szörnyű érzés hogy én ezeket nem tudom :-(((.Olyan mintha vak lennék és keresnék valamit.
2014. jan. 19. 20:26
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lényeg, hogy bízz meg benne, viszont mutass neki határokat. Nem kell folyton "elgyengülni", vagy azt sugallni felé, hogy te naiv vagy és hülye mindenhez. Az ilyen emberek sajnos vonzzák a tajparasztokat.

Előttem valaki azt írta, hogy érezned kell, a másikuk azt, hogy értened. Na már most, ezt egyszerre érezned és értened is kell. Ha csak érzed, akkor beleeshetsz csapdákba, ha viszont csak érted, akkor elvesztesz rengeteg szép pillanatot, vagy lehet magát a párodat is. Ha meg kiderülnek róla dolgok, esetleg azt érzed, hogy nem egyeznek a céljaitok, akkor ott vége, ne fuss utána. Remélem érthető voltam.

2014. jan. 19. 20:33
 10/26 A kérdező kommentje:
Milyen határokra gondolsz pl?
2014. jan. 19. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!