Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg hogy a titánim gyűrűm eredeti-e?
Ebayről rendeltünk a párommal, 2 ezer forintba került a kettő aukciósan (nem lepődtünk meg az árán, mert állítólag a nemesacél kint olcsóbb). Megjött, egyelőre nem kopik meg semmi, és belsejébe bele van írva hogy "Steel". Honnan tudhatnánk meg hogy eredeti-e? Az ebayes cuccokkal kicsit szkeptikus vagyok, mert nemrég rendeltem ott ezüstnek írt gyűrűt, benne van a szám, és szétkopott, pedig gyönyörű kidolgozású, de gyanússá vált hogy a kezem megfogta...
Ja, és nem eljegyzési se nem esküvői gyűrűnek vettük magunknak a titán gyűrűt, csak szimpla ajándék :)
A legbiztosabb az ékszerész.
Az S. Steel az stainless steel, azaz rozsdamentes acél. Végülis a titán is az... Nekem kicsit gyanús, de ékszerész tud biztosat mondani.
Köszi:)
élőben is ennyire vastag vagy csak a képen tünik annak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!