Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudhatom meg hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg hogy a titánim gyűrűm eredeti-e?

Figyelt kérdés

Ebayről rendeltünk a párommal, 2 ezer forintba került a kettő aukciósan (nem lepődtünk meg az árán, mert állítólag a nemesacél kint olcsóbb). Megjött, egyelőre nem kopik meg semmi, és belsejébe bele van írva hogy "Steel". Honnan tudhatnánk meg hogy eredeti-e? Az ebayes cuccokkal kicsit szkeptikus vagyok, mert nemrég rendeltem ott ezüstnek írt gyűrűt, benne van a szám, és szétkopott, pedig gyönyörű kidolgozású, de gyanússá vált hogy a kezem megfogta...

Ja, és nem eljegyzési se nem esküvői gyűrűnek vettük magunknak a titán gyűrűt, csak szimpla ajándék :)

2013. febr. 2. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
vidd be egy ékszerészhez. ő megmondja:)
2013. febr. 2. 18:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezen kívül, nincs vmi speciális jellegzetessége amiről megállapítható? Még annyi h a belsejében az S.Steel szerepel, ami rozsdamentes acélt jelent, most olvastam utána.
2013. febr. 2. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:

A legbiztosabb az ékszerész.

Az S. Steel az stainless steel, azaz rozsdamentes acél. Végülis a titán is az... Nekem kicsit gyanús, de ékszerész tud biztosat mondani.

2013. febr. 2. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
képet tennél fel?csak kiváncsiság,mert néztem én is ott a gyűrűket,és egyszer én is kiirtam hasonlo kérdést,de nem kaptam választ,igy kiváncsi vagyok a válaszokra.
2013. febr. 3. 18:09
 5/8 A kérdező kommentje:
ilyen az enyém: [link]
2013. febr. 3. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszi:)

élőben is ennyire vastag vagy csak a képen tünik annak?

2013. febr. 3. 19:09
 7/8 A kérdező kommentje:
élőben is vastag
2013. febr. 3. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
valőszínűleg olyan az anyaga mint az evőeszközöknek.. nem túl értékes de egynek jó, mert tényleg nem kopik és nem rozsdásodik. annyi pénzért teljesen jó.
2013. febr. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!