Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudhatom hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy tényleg szeret e a párom, ti honnan veszitek ezt észre?

Figyelt kérdés
Félek hogy csak játszik velem és csak beéri velem és nem szerelmes belém,de ezt nem tudom hogy szeret e vagy nem.Én ezekhez a dolgokhoz hülye vagyok.

2014. jan. 19. 20:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Érzem, és nem nehéz, mert kifejezi szavakkal, szeretgetéssel, törődéssel, tettekkel.

Ha valaki csak szavakkal mondja, hogy szeret, de nem úgy viselkedik, akkor nyilván nem szeret.

2014. jan. 19. 20:40
 12/26 anonim ***** válasza:
Az én páros sosem mondja, hogy szeret, mégis érzem mert olyan a tekintete, nyugodtan beszél hozzám stb.
2014. jan. 19. 20:45
 13/26 anonim ***** válasza:

most olvasok egy könyvet a cime Belsö N: Utak egymáshoz:

"szeretünk idöt, sok sok idöt tölteni vele, élvezzük a társaságát, vigyázunk rá, féltjük és aggodunk érte...az idö értékessé válik, és ugy érezzük sosem elég belöle. az egyik legárulkodobb jel tehát az, hogy a másik mennyi idöt akar velünk tölteni, mennyit szán ránk, akár más dolgok rovására. ez persze nem kell, hogy azt jelentse, hogy ha másra -például a kedvenc hobbijára, vagy barátaira - is fordit idöt, akkor az a szeretet hiányának a jele.. akkor érezzük, ha megfelelö mennyiségü, értékes idöt szánnak ránk és törödnek velünk."

2014. jan. 19. 20:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Az, hogy kivel élsz egy fedél alatt valóban, és milyen ember, azt csak akkor tudod meg ha bajba kerültök. Na akkor viszont biztosan.

Összefogtok-e, ott áll-e melletted, támaszkodhatsz-e rá stb. vagy mossa kezeit mint Pilátus, és menti az irháját (a legapróbb bajtól a legnagyobbig).

2014. jan. 19. 21:06
 15/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. jan. 19. 21:09
 16/26 anonim ***** válasza:
*kivel élsz egy fedél alatt valóban, és az valóban szeret-e
2014. jan. 19. 21:11
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt nagyon hasznos volt! :-)
2014. jan. 19. 21:58
 18/26 anonim ***** válasza:
Namost vagy nagyon fiatal vagy, ebben az esetben érthető a hozzáállásod a témához, vagy már elmúltál kamasz, ekkor pedig szégyelled, hogy nem tudod, szeret-e a párod. Csak mert kínosan kikerülted azt a kétszer feltett kérdést, hogy hány éves vagy ;)
2014. jan. 19. 21:59
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamasz már.
2014. jan. 19. 22:23
 20/26 anonim ***** válasza:

Hogy valami komolyat is írjak:

onnan, ahogy beszél veled

onnan, ahogy viselkedik veled

onnan, ahogy a barátai jelenlétében kezel téged

onnan, hogy akkor is szeret és kíván, ha nem makulátlanul szőrtelen a lábad

onnan, hogy gondoskodik rólad, ha beteg vagy

onnan, ahogy a szüleiddel bánik

onnan, ahogy rádnéz

onnan, ahogy a kezed fogja

onnan, ahogy a telefonban beszél veled

onnan, amilyen módon beszélitek meg a vitáitokat

onnan, ahogy ölel.

Annyira egyszerű :)

2014. jan. 19. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!