Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudhatom hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy tényleg szeret e a párom, ti honnan veszitek ezt észre?

Figyelt kérdés
Félek hogy csak játszik velem és csak beéri velem és nem szerelmes belém,de ezt nem tudom hogy szeret e vagy nem.Én ezekhez a dolgokhoz hülye vagyok.

2014. jan. 19. 20:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Engem is sokszor becsaptak, de a férjemen láttam hogy tényleg szeret. Voltak jelei:)1részt az ahogy bánt velem, ahogy viselkedett, ahogy rám nézett. Másrészt meg a jelek:)

Csak hogy egy példát írjak. képzelj ide egy 18as karikát, és akkor írom.

Nekem a férjem előtt soha senkivel semmilyen orgazmusom nem volt. 3 hete jártunk már együtt, és 5. alkalommal került sor intim együttlétre. A kezével játszott, gondolom érthető... és nekem életemben akkor volt először orgazmusom. Csikló útján persze. Elég heves volt az első reakcióm, remegés, sikolyok, és a végén el is sírtam magam ettől a kitöréstől.

Pár pillanatig beszélni sem tudtam. Természetesen jófajta sírás volt, nem rossz. De a férjem ezt nem tudta, mert én vagyok és voltam az első kapcsolata, és mikor meglátta hogy elsírtam magam, ő is elkezdett sírni és könnyezni, hogy úristen bántott engem, pedig nem akarta, és mondjak valamit, szólaljak meg hogy mi a baj...

Na innen tudtam hogy őrülten belém van esve:)elsírta magág aggodalmában, amikor azt hitte fájdalmat okozott nekem... meg persze a viselkedéséből is alapvetően tudtam.

Mikor aztán már tudtam beszélni elmondtam hogy mi történt, és megnyugodott:)

Eleinte nekem is furcsa volt, mert soha senki más nem szeretett engem, csak kihasználtak....de hidd el, lehet érezni a dolgot:)

27/N

2014. jan. 20. 09:31
 22/26 A kérdező kommentje:
És hogyan használtak ki?Ez mit takar?
2014. jan. 20. 11:25
 23/26 anonim ***** válasza:

Egyik srác pl 4 hónapon keresztül hitegetett hogy így meg úgy szeret, aztán kiderült hogy csak meg akart fektetni. És odalett a szüzességem. mert utána kidobott. Ő minden nővel így csinálta. Direkt szüzeket hajtott.

De nem sorolom fel mindegyik esetet.

2014. jan. 20. 18:33
 24/26 A kérdező kommentje:
Értem.Nálunk is vannak gondok félek hogy csak használni akar engem míg nem talál mást.Tegnap kidobtam,de hívogatott éjszaka is reggel is sms-eket küldött hogy nem akar elveszíteni.Én már lefeküdtem vele nem is egyszer szeretem is.De szerintem ő csak arra akar engem használni.Vagy én vagyok paranoiás.
2014. jan. 20. 20:37
 25/26 anonim ***** válasza:
na hogy vagytok?
2014. jan. 22. 23:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Én onnan veszem észre hogy megszögelem
2014. febr. 8. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!