Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kit szeret a pasi?
Ismerek ilyet...(a gimis exem)
Fizikai keptelensegnek tartom, hogy ha te tudod, akkor a lany ne tudna.
Akkor pedig "megerdemli" ha hagyja magat.
3-as vagyok
A kerdes nem valaszolta..
O allitolag a menyasszonyat szereti, de szerintem nem tudja, hogy mi az igazi szerelem.
Tudni kell hogy a jelenlegi menyasszonyaval szet mentek, mi akkor jottunk ossze, de ok mar megint egyutt votak ekkoramirol en akkor nem tudtam, mert3 honapig kapcsolatban eltunk, bemutattam a szuleimnek stb) a vegen en lettem a 3. fel, akkor leptem ki ebbol, kiderult, hogy rajtam kivul legalabb 6 lany volt neki akirol entudok csak azalatt a 3 honap alatt..
Azota eljegyezte a lanyt, hazat vettek stb...
Allitolag ismeros azt mondta megvaltozott...
En kivanom a lany erdekeben, hogy igy legyen, de nem hinnem...
Aki megcsinalta ezt a menyasszonnyal az nem fog leallni...
Szep elet.... Aztan lehet nyitott kapcsolat.
Nem mondom, hogy nem szeti a lanyt, de az biztos, hogy nem tudja milyen az amikor valakit ugy szeretunk, hiszen elvielg 16 eves koruk ota jarnak (mellette a fiunak x masik no ugye) es mar 27 evesek vagyunk.....
Nha mindegy bonyolult...
A lenyeg hogy o azt hiszi szerelmes, kozben meg nagyon nemszerintem...mert nem tudja milyen az...
Abszolút nem normális ez az eset, és nem szereti egyiket sem a pasi. Vagy minden nőt szeret. :)
Mindenesetre csúnya dolog, de én sajnos több ilyet is ismerek.
(Az én középiskolás exem is ilyen volt, szerintem képtelen lesz az életben valaha hűséges lenni bármelyik párjához.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!