Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem erre a valaszra vartam, talan nem szeret?
4 ev utan megkertem a baratnom kezet. Terveztem, keszultem erre a valasz : jo! Nem tunt tulsagosan lelkesnek es boldognak, mintha csak moziba hivtam volna. Megbeszeltuk, hogy idopontott kerunk es lassan elkezdjuk szervezni.
De o nem szeretne lagzit, de meg egy kis osszejovetelt sem. Azt mondta, : oda megyunk alairjuk es kesz!
Sajnos a szulei meghaltak egy balestben ket eve, ket novere van csak, nekem viszont nagy csaladom van akik biztos nem nezzik majd jo szemmel hogy nem csinalunk lagzit.
Kerdeztem a parom miert nem akar lagzit a valasz - mert szeret bulizni, inni, tancolni es ez a lagzi pont errol szol (ez igaz is 27 eves es soha nem jar bulizni, olvasni kirandulni szeret)
De en ugy gondoltam eddig hogy minden no errol almodik.
Csalodott vagyok
Hát ne legyél csalódott... Örülj hogy nincs rongyrázós nőd.
Am meg ha nem szeretné, főleg a családja miatt akkor tartsd tiszteletben, én pl meg tudom érteni.
A párkapcsolat alapja a jó kommunikáció: üljetek le megbeszélni.
Kérdezd meg, hogy számára mit jelent, milyen értéket hordoz a házasság, az együttélés és ugyanezt mondd el te is.
Ne hallgassátok agyon a dolgot, hanem igyekezzetek kompromisszumot kötni, de legalább egymással megismeretetni az álláspontotokat.
(...és ha tudod, hogy irtózik vagy fóbiás a tömegtől, bulitól stb.- akkor neked is fel kell állítanod egy fontossági sorrendet: ha őt szeretnéd elvenni, akkor vajon az ő kívánságai, stílusa is érvényesülhet a lagziban vagy elsősorban a családodnak akarsz eleget tenni...)
Nem minden nő egyforma, nem minden nő álmodik hatalmas lagziról: kérdezd meg azt az egyetlen nőt, akinek a véleménye itt számít.
Azt momdja szamara fontos, hogy osszehazasodjuk o es a gyerekeink fel vegyek a nevemet mert abbol is latszik majd hogy osszezartozzunk.
Bulizni, vasarolgatni, ruha tprobalni es keszulodni nem akar.
Sokat dolgozzunk es a szabadsagunkat nem erre akarja "parazolni".
O jobban orulni ha elutaznank kettesbe valahova vagy ha azt az idot akar otthon kettesbe toltenenk.
En visszont tartok attol is hogy a szuleim es csaladom (videkiek) mit szolnanak (Budapesten ez mas).
Nem fogsz őrülni a válasznak:
Ez a nő csak elfogadott téged.Nincs szerelem, nincs vonzalom irányodban.Valami baromi nagy lelki terhet cipel(nem az amiről írtál) és hagyja, hogy az események sodorják.Csendben.
Én azt javaslom neked, hogy ne vedd el. Lehet, hogy pár évet lehúztok, de hogy a kapcsolat nem lesz boldog, az biztos.
Nos, en sem álmodom erről. Minden vágyam egy aláírós, semmi flanc esküvő volt, ket tanúval. A parom viszont a családját nem akarta kihagyni, igy egy huszonfős kerti parti lesz, semmi tobb.
OFF En kulfoldon elek, házasodni is itt fogok, itt van olyan, higy hivatalos jegyesség. Olyan, mint a kotelezo 30 napos várakozási ido Magyarorszagon. Ehhez itt a párnak az ügyintéző elmond egy hivatalos szöveget, ami majdnem megegyezik a hazassagkotes szövegével es az elhangzottak utan alá is kell írni a dokumentumot. Annyira fontos mozzanata az eskuvonek, hogy erre is lehet vendégeket hívni es kulon helységben ünnepélyesen lebonyolítani. Nos, nekem ott a pultnál tökéletes volt.... Pont ugyan ilyennek szerettem volna az esküvőt is...
8 Ha te vagy az adott nő, ne csapd be a srácot. Hanem keress magadnak egy olyan férfit, akit tudsz szeretni és viszont szeretni, nem csak elfogadni.
Ne csapd be a srácot, mert éveket fogtok elpazarolni, de együtt nem fogtok megöregedni.
9????
Nem en vagyok az adott no. Mellesleg szeretem, imádom a páromat, aki rég tul van a srác körön. Azert, mert valaki nem habos ruhárol meg lakodalomrol álmodik, meg nem jelenti azt, hogy csak "elfogad" meg "becsap" valakit. Hulye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!