Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem erre a valaszra vartam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem erre a valaszra vartam, talan nem szeret?

Figyelt kérdés

4 ev utan megkertem a baratnom kezet. Terveztem, keszultem erre a valasz : jo! Nem tunt tulsagosan lelkesnek es boldognak, mintha csak moziba hivtam volna. Megbeszeltuk, hogy idopontott kerunk es lassan elkezdjuk szervezni.

De o nem szeretne lagzit, de meg egy kis osszejovetelt sem. Azt mondta, : oda megyunk alairjuk es kesz!

Sajnos a szulei meghaltak egy balestben ket eve, ket novere van csak, nekem viszont nagy csaladom van akik biztos nem nezzik majd jo szemmel hogy nem csinalunk lagzit.

Kerdeztem a parom miert nem akar lagzit a valasz - mert szeret bulizni, inni, tancolni es ez a lagzi pont errol szol (ez igaz is 27 eves es soha nem jar bulizni, olvasni kirandulni szeret)

De en ugy gondoltam eddig hogy minden no errol almodik.

Csalodott vagyok

2014. máj. 20. 09:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
96%
Na, kerdezo, agyatlan hozzászólónk szerint en vagyok a barátnőd.
2014. máj. 20. 10:25
 12/36 anonim ***** válasza:
8%
Tudod, ha alaptalan lenne az amit írtam, maximum annyit irtál volna, hogy: tévedsz. De te elkezdtél rögtön magyarázkodni, és engem, a vadidegent sértegetni.És ez a reakció mindig akkor történik egy embernél, ha fellebbentik a fátylat egy olyan dologról, ami kínos az adott illető számára.
2014. máj. 20. 10:25
 13/36 anonim ***** válasza:
8%
Legközelebb okosabb légy, ha rejtesz valamit. Ha már kell rejtened:)
2014. máj. 20. 10:26
 14/36 anonim ***** válasza:
96%

"En visszont tartok attol is hogy a szuleim es csaladom (videkiek) mit szolnanak (Budapesten ez mas)."

Lehet, hogy nem tetszik nekik, de te ne azért akarj lakodalmat tartani, mert megsértődnének a rokonok. A leendő feleséged kívánsága legyen fontosabb.

2014. máj. 20. 10:28
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Persze, legyen igazad.
2014. máj. 20. 10:36
 16/36 anonim ***** válasza:

Kompromisszum!

Közeli család meghívása egy ebédre, az esküvő után.

Csak simán egy megvendégelés, nem ivászat és tánc.

2014. máj. 20. 10:55
 17/36 anonim ***** válasza:

4 után most derült ki, hogy ő nem akar bulit?

biztos villámcsapásként ért, ha nem beszéltetek egymással erről sosem. 4 év alatt. egyszer sem. ....

2014. máj. 20. 11:09
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Kéttanús 10 perces esküvő pesten, aztán a szülők által szervezett családias kerti parti vidéken, eszem iszom, ünneplés - puccba öltözés, tánc, menyasszonyi ruha nélkül. Ez szuperül bevált, mert mindenki elégedett volt.
2014. máj. 20. 11:10
 19/36 anonim ***** válasza:
97%

De szeret,csak ő nem "tipikus nő".

Ahogy én sem,ezt mi is eljátszottuk.

Párom megkérte a kezem,öröm,boldogság.

És akkor esküvő.És itt jöttek a problémák.

Neki nagy család,minden kis névnapból is képesek nagy banzájt csinálni,stb.

Én a szüleimmel nem tartom a kapcsolatot,illetve akit világ életemben esküvői tanumnak akartam,előtte egy évvel meghalt.

Nekem egy szomorú nap lett volna ha végig kell hallgatni anyóséknak szóló szülőköszöntőt,és nézni,hogy párom legjobb haverja a tanuja. az ivástól,nagy buliktól egyébként is rosszul vagyok.A felesleges pénzköltéstől ugyanúgy.

Férjem ezt megértette,a szomszédaink voltak a tanuk,ténylegesen csak bementünk aláirni,hogy összeházasodunk,aztán elmentünk nászútra.

Nem mentem volna hozzá,ha rámerőlteti a nagy banzájkodást,mert az azt jelenti,hogy nem érti meg hogy nekem az nem jó.

(anyósék meg idővel megbékéltek,hogy így döntöttünk)

30/N

2014. máj. 20. 11:12
 20/36 A kérdező kommentje:

17-es valaszolonak

Nem volt napi tema nallunk az eskuvo/lanykeres.

Voltunk masok eskuvojen szamszerint ketton de ejfel korul mindig haza mentunk mert faradt, es mar nem erezte jol magat a reszegek kozott.

O nem iszik (ritkan egy pohar bort), a reszeg emberektol meg rosszul van sot a hangosan ordito zenet sem.

2014. máj. 20. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!