Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meghragudott? Kerjek bocsanatott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghragudott? Kerjek bocsanatott?

Figyelt kérdés

Valentin nap ota elek egyutt a menyasszonyommal (2 eve vagyunk egyutt amugy).

Reggel keszulodtunk dolgozni es o megjegyezte, hogy a mosasba ossze ment a nadragja ezert annyira szuk ra.

En mondtam, hogy 45 fokba ez lehetettlen, talan inkabb a husvet miatt lett szuk (viccesnek tunt akkor, de mar banom).

Szoval utana kicsit fura lett.

Most is hivtam es ugy beszelt velem mintha zavarnam.

Kerdztem mi baja de azt mondja semmi...

Kerjek bocsanatott vagy inkabb ne is hozzam szoba?

Nem szokott igy viselkedni, es amugy nem kover de talan 1-2 kg csipo derek fenek tajba felment ra.

2014. ápr. 23. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

Ne kérj bocsánatot, mert semmi sértőt nem mondtál. Ha már ezen felhúzza az orrát, mi lesz később?

Én biztos nem durculnék be egy ilyen beszólás miatt - vagy, ha annyira zavarna, tennék ellene (pl. sport). De a nőket nem szabad próbálni megérteni, mert úgysem sikerül. Bolond a legtöbb.

25L

2014. ápr. 23. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Semmi rosszat nem mondtál amiért bocsánatot kellene kérned.Ha nem érti a viccet úgy kell neki.Hagyd rá
2014. ápr. 23. 16:15
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Juj, de nem tudsz bánni a nőkkel :D

Ne kérj bocsánatot, de legközelebb okulj az esetből, különben végigbalhézzátok az elkövetkező 10 évet.

- Kövérít ez a nadrág?

- NEM!

- Szebb az a nő nálam?

- NEM!

- Szerinted fogynom kéne?

- NEM!

és így tovább...

2014. ápr. 23. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Abból amit írtál, ő is tudja, hogy felszedett és zavarja is. Ezért sértődött meg, különben nem zavarta volna. Engem is zavar ha a súlyomra tesznek megjegyzést, mikor magam is sokallom. Ha jól érzem magam a bőrömben, csak nevetek.
2014. ápr. 23. 19:15
 15/18 A kérdező kommentje:

Vegulis bocsanatott kertem, elmondtam hogy csak vicceltem es szerintem is osszement es uj mosogep kell mert ez a 100eves tonkre teszi a ruhainkat.... stb.

Jobb a bekesseg

2014. ápr. 23. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy nő súlyára tilos megjegyzést tenni, vagy vállald, hogy egy darabig durcás lesz.
2014. ápr. 28. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
És ő mit válaszolt? Megbékélt? egyébként én is képes vagyok a meg nem érdemelt megjegyzéseken bedurcizni.... az én párom is képes olyanokat mondani..... aztán várhatja hogy megbékéljek. Ilyen vagyok. Érzékeny. És mivel én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa, engedtessék már meg hogy csak magam kritizáljam magam!
2014. ápr. 29. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

"Érzékeny. És mivel én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa, engedtessék már meg hogy csak magam kritizáljam magam!"

Akkor nyilván nem teszel másra vicces megjegyzést. Sértőt végképp nem. Jól gondolom?

2014. ápr. 29. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!