Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meghragudott? Kerjek bocsanatott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghragudott? Kerjek bocsanatott?

Figyelt kérdés

Valentin nap ota elek egyutt a menyasszonyommal (2 eve vagyunk egyutt amugy).

Reggel keszulodtunk dolgozni es o megjegyezte, hogy a mosasba ossze ment a nadragja ezert annyira szuk ra.

En mondtam, hogy 45 fokba ez lehetettlen, talan inkabb a husvet miatt lett szuk (viccesnek tunt akkor, de mar banom).

Szoval utana kicsit fura lett.

Most is hivtam es ugy beszelt velem mintha zavarnam.

Kerdztem mi baja de azt mondja semmi...

Kerjek bocsanatott vagy inkabb ne is hozzam szoba?

Nem szokott igy viselkedni, es amugy nem kover de talan 1-2 kg csipo derek fenek tajba felment ra.

2014. ápr. 23. 13:50
1 2
 1/18 meme23 ***** válasza:
36%
Véletlenül se kérj bocsánatot. Semmi okod rá. Nem mondtál semmi sértőt. Majd megbékél.
2014. ápr. 23. 13:51
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha olyan az anyaga, akar 45 fokon is osszemehet. Eleg savanyu a menyasszonyod, ha ilyenen megsertodik :) plane ha egyertelmu, hogy csak vicceltel :)
2014. ápr. 23. 13:51
 3/18 anonim ***** válasza:
22%

Xard le :D

Este Madrid-München meccs lesz, idd le magad, szedj fel valami bulát, oszt majd holnap egyben bocsánatot kérsz a mai napért.

2014. ápr. 23. 13:53
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
hát igen..45 fokban akár össze is mehetett. a "mosogép szerinti" farmer program 30 fok :)
2014. ápr. 23. 13:54
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem bocsánatot ne kérj, inkább kérdezd meg tőle miért olyan furcsa. Ez annyira kicsi dolog amit mondtál, ha ezért megharagudott akkor nagyon furcsa, akkor mit fog csinálni ha tényleg valami komolyabb dologról lesz szó és nem egyezik a véleményetek. Különben szerintem is együttéléskor derülnek ki a legjobban ezek az apróságok, ami miatt érdemes elgondolkozni, (mármint ha több furcsasága összejön a párunknak), hogy egyáltalán érdemes -e együttmaradni vele.
2014. ápr. 23. 13:56
 6/18 anonim ***** válasza:
12%
Ha mist bocsanatot kersz , akkor EZENTUL mindennap felhuzza majd az orrat valamin
2014. ápr. 23. 13:58
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
Naa, akkor én egész nap haragudhatnék a páromra:) Viccet félre téve, ha igazán ismeritek egymást, akkor tudja, hogy poénból mondtad. Ha ilyenen felhúzza magát, nézd, akkor meg is érdemli. Mit akarsz, pitizni neki, hogy jaj bocsánat, nem úgy gondoltad stb...??? Poénnak szántad, kész, pont. Vagy ha bánt, ülj le vele este, és kérdezd meg, hogy mi baja igazából. 36/L.
2014. ápr. 23. 14:05
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Én nem haragudnék az enyémre, bár néha ha sz.r hangulatom van akkor én is bedurcizok:D Mondd meg hogy nem kövér és csak vicceltél természetesen, magyarázd el hogy összemehetett a nadrág, és mondd el hogy gyönyörű, stb:) Bókolj neki valamit:) lehet tényleg csak olyanja volt hogy érzékenyen érintette:D
2014. ápr. 23. 14:17
 9/18 anonim ***** válasza:
30%
Vagy mondd neki, hogy ha minden apró viccen megsértődik, akkor nem csak a nadrág nem lesz jó, hanem a felfújódott fejére a sapka sem fog rámenni.
2014. ápr. 23. 14:50
 10/18 anonim ***** válasza:
9%

"ééés legyetek rá büszkék, egytől-egyig, hogy képtelenek vagytok bocsánatot kérni, és inkább röhögtök és hagyjátok kínlódni a másikat, mert úgy kell neki. dögöljetek meg egyedül."

Ezzel a "dögöljetek meg" mentalitással biztos boldog párkapcsolatban vagy. :D

2014. ápr. 23. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!