Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem olyan gyűrűt kaptam, mint amit szerettem volna! Megmondjam vagy sem?
Figyelt kérdés
A barátom megkérte a kezem egy hónapja, természetesen igent mondtam és borzasztóan örültem. Mindig is volt egy vágyam arra vonatkozóan, hogy milyen gyűrűt szeretnék. Ő nem olyat választott... A lánykérés után megkérdezte, hogy ha nem tetszik, akkor nyugodtan mondjam kicseréljük. Én nem akartam megbántani, úgyhogy nem mondtam neki. Igazából semmi gond a gyűrűvel, de nem ilyen volt a vágyam. Már eltelt egy hónap, de még foglalkoztat ez a dolog. Megmondjam neki vagy sem, hogy én másmilyenre vágyom?2014. márc. 26. 17:20
41/49 anonim válasza:
Nem olvastam a valaszokat, de nalunk igy volt: megkerte a kezem egy gyuruvel, amit csak csendben jegyzek meg, hogy nem az alom gyurum volt, de nagyon orultem neki :) aztan megvettuk a karikagyuruket es kaptam egy kiserogyurut is, az olyan volt, amit mindig is szerettem volna. :)
42/49 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. Vezesd fel, hogy tudod, hogy ő mondta, hogy kicserélhetitek, de tulajdonképpen szép a gyűrű, csak nem a te stílusod, azt hitted, hogy megszokod. De utólag már jobban örülnél, ha kicserélnétek. Ha nem is lehet ugyanott kicserélni, eladjátok és vesztek egy másikat. Szánjad, bánjad, de inkább most mondd el, mint 40 év múlva.
43/49 A kérdező kommentje:
Nagyon sok rosszindulatú emberke válaszolt. Köszönöm a cinikus "sok boldogságot!" üzeneteket :) Mert valóban nagyon boldogok vagyunk és leszünk is. Attól még, hogy nem tudta, hogy milyen eljegyzési gyűrűt szeretnék még ismer, ismeri az ízlésemet. Több mint 7 hónapja együtt élünk, 5 hónapja közösen vettünk és újítottunk fel egy lakást. Most ért véget a felújítás. Nem az volt a legfontosabb témánk az utóbbi időben, hogy drágám amúgy te milyen gyűrűket szeretsz? (Nem hordok gyűrűt, legalábbis ezidáig) És igen is megmondom a véleményem, de ez most más, ez egy ajándék, nem azt kell eldöntenünk, hogy milyen legyen a csempe a konyhában... A nem rosszindulatú embereknek köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 27. 11:16
44/49 piroska és a farkas válasza:
Hát...én annyit tudok mondani, hogy nekem kislánykoromtól egyetlen vágyam volt az eljegyzési gyűrűmet iletően : Hogy attól kapjam, akit teljes szívemből szeretek, és aki engem tejes szívéből szeret. És attól kaptam :)
45/49 anonim válasza:
Én sem pont olyat kaptam, amilyenre vágytam. Most is van, ami jobban tetszik, sőt képen ezt kifejezetten rondának találtam. De amikor megláttam, már tetszett, és bár nem az volt, ami nekem tetszett a legjobban, így nem szóltam, mert végsősoron ez is szép.
Szerintem ne szólj! Sok boldogságot!
46/49 anonim válasza:
Nézd, ha ti ennyi idő után közösen vesztek lakát és házass ágot terveztek, akkor ti tényleg megtaláltátok egymást, és ez nagyszerű dolog. Most a szándékot nézd, ne bántsd meg, mert biztosan teljes szívéből adta. És ezzel kérte meg a kezed, tehát az a másik gyűrű már nem lenne ugyanaz. De feljebb írta valaki a kísérőgyűrű ötletét. Azt érdemes megfontolni, de akkor már előre mondd el, milyet szeretnél :-).
Sok boldogságot!
39/n
47/49 anonim válasza:
Érdemes megmondani, ha nem tetszik, mert egyrészt fontos az őszinteség, másrészt pedig ez nem egy egyszerű tárgy, ez nem egy rénszarvasos pulcsi, vagy egy orrszőrnyíró, hanem jó esetben egy életen át!!! viseli az ember.
48/49 A kérdező kommentje:
Eltelt egy jó pár hónap és megszerettem a gyűrűt :) Örülök, hogy nem mondtam akkor neki, hogy nem tetszik.
2014. júl. 10. 17:50
49/49 anonim válasza:
Nekem meg magamnak kellett kiválasztanom a gyűrűt, mert a férjem félt, hogy amit ő venne, az nem fog tetszeni. Viszont így meg se meglepetés nem volt, sem gyűrűvel barátkozás, se semmi. Meg persze láttam az árát is, így egy olcsóbbat választottam. Persze tetszik, meg szép, csak ez nem az a lánykérés, amit úgy mesélget az ember a gyerekének, hogy "apád berángatott egy ékszerészhez, hogy válasszak egy gyűrűt, ráadásul méretre kellett igazítani, én mentem érte vissza 3 nap múlva, én fizettem ki (a párom pénzéből), itthon meg az ujjamra lett húzva"... Inkább egy kék kő, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!