Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megmondjam, vagy maradjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam, vagy maradjon meglepetés?

Figyelt kérdés

Hónapok óta félreteszek a fizetésemből amennyit csak tudok, a párom már kibökte. Azt hiszi nagy lábon élek, haverokkal sörözök, gépezek stb, pedig nem. Arra gyűjtök, hogy karácsonykor megkérjem a kezét, úgy, hogy még az esküvőre is félreteszek egy kis pénzt. Hétvégén ott tartottam, hogy elmondok mindent, kiteszem a pénzt az asztalra. Szerintem így meglepetés lenne, meg romantikusabb is, de nagyon anyagias a párom.

-35 éves ffi-

2009. aug. 22. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

FU :D

ez attol fugg, ha karacsonyig huzod es o megelegeli az emiatt levo hazugsagaidat, lehet hogy vege lesz :P es akkor no eskuvo, no eljegyzes...

viszont ha elarulod, akkor mar szerintem adtatok a sz.nak egy pofot, mar bocsi. bennem egy olyan erzes lenne (marmint a bnod helyeben) hogy nem biztam meg benned, es a varazsa is odalenne az eljegyzesnek. plussz neked sem lenne vmi kellemes.

Ha a bnod lennek en nem akarnek tudni az eljegyzesrol...

de ha a helyedben lennek, es alalndoan faggatozna elobb-utobb megelegelnem es kiboritanam a bilit!

Szerintem huzd ameddig nem szakad a cerna, es ha mar szakad akkor mondd el mire kell a penz...

elotte meg atgondolni, anyagias novel akarod e leelni az eleted!

Ha sikerul az eljegyzes, sok boldogsagot Nektek!

2009. aug. 22. 15:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyűrűt vedd meg, ha összejön annyi pénz, de ne szólj neki. Szerintem így szebb lenne :)
2009. aug. 22. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem hazudj valamit, hogy valami másra megy el a pénz. Kocsit akarsz, vagy jogsit, vagy valamelyik fiatal rokonodnak akarsz jogsit mondjuk öccs, karácsonyra. Vagy anyukádnak valami nagyot akarsz adni karácsonyra. Vagy ha lesz vkinek kerek születésnapja (40. 50. 60. szülinap) akkor arra akarsz vmi nagyot. Vagy mondd azt hogy úgy véled, tesód, vagy vkid nemsokára házasodik és már előre aggódsz h mit fogsz neki venni nászajándékba és arra gyűjtesz.

Fuhh nem tudom. Jobb lenne ha nem tudná meg. Esetleg avasd be az egyik barátnőjét, mondd meg neki h mi a terved és hogy legyen szíves és beszélje tele a bnőd fejét, hogy nem kéne ilyen rosszakat gondolni, meg h végülis a te pénzed. Szóval h ne csináljon olyan nagy ügydet belőle. Esetleg több barétnőjét is beavathatod, hátha az jobban meggyőzi.

2009. aug. 22. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd azt, hogy egy meglepetésre gyűjtessz, de csak akkor lesz igazi meglepi, ha titokban tarthatod.
2009. aug. 22. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ha a párod ennyire anyagias, elgondolkoznék mi lesz a későbbiekben. bocs, hogy nem a kédésre válaszoltam.
2009. aug. 22. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy neked is fontos kettőtök jövője, szóval bízzon meg benned, hogy nem hülyeségekre szórod el a pénzt.

Nagyon nehéz helyzet, és tényleg jobb lenne meglepetésnek - de az is elgondolkodtató lehet, ha nem bízik benned. :s

Barátnőjének nem mondanám, akkor is oda a meglepetés ;-)

2009. aug. 22. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan mondd neki, hogy teszel félre egy kis pénzt a közös jövötök miatt, főleg ebben a válságos időszakban! azt nem kell tudnia, hogy mennyit! szerintem meg fogja érteni! magyarázd el, hogy bármi beüthet, egy új lakás, kocsi stb és spórolni kell! esetleg ajánld hogy tegye ezt ő is! ki tudod magyarázni! ja és a gépeden meg TÖRÖLD KI az előzményeket, nehogy visszanézze, mert ott bizony megláthatja a kérdésedet!!!
2009. aug. 22. 22:54
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Tök jó fej vagy!

Szerintem ne mondd meg neki. Legfeljebb annyit, hogy meglepetésre gyűjtesz, ne aggódjon.

2009. aug. 30. 10:02
 9/11 anonim válasza:
Ha mondjuk már megvan a pénz a gyűrűre, akkor vedd meg hamarabb, és add oda neki. Biztos rosszul fogja érezni magát, hogy nem bízott meg benned, de nagy meglepetés lesz. szerintem nem muszáj várj karácsonyig.
2009. szept. 1. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A meglepetés legyen meglepetés, legalábbis...ha annak szántad(jah, és csináld úgy hogy ne sejtse)
2009. nov. 14. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!