Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eljegyzésed volt, ha volt? Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akiknek nem feltétlen meglepetés volt az eljegyzés.
A párom meglepetésnek szánta, nekem fogalmam sem volt róla, megvette a gyűrűt is. Ezzel egyidőben kimaradt a mensim, tesztet vettem. Mivel abszolút nem számítottam még esküvőre, így gyerekre sem (védekeztünk), szóval kiborultam a két csík láttán. Aztán hazajött a párom, elsírtam neki, mi történt, ő meg mondta, hogy ne sírjak, mert úgyis meg akarta kérni a kezem, és bizonyítékul hozta a gyűrűt :))
Aztán megbeszéltük, hogy szűk családi körben tartunk egy kis bejelentést, de semmi komoly nem volt, mivel külföldi a párom, kint is élünk, így elmentünk a szüleihez, tesóihoz bejelenteni, az én szüleimnek pedig telefonon, illetve webkamerán keresztül mondtuk el a hírt. A terhességről a 12. hétig nem szóltunk.
Tehát nem volt semmi extra, azóta eltelt 5 év, és 4 gyerekes szülők vagyunk. :))
34N
Mi 3 év együtt élés után jegyeztük el egymást anno. Kb. egy éve téma volt már köztünk, közös döntés volt. A tényleges eljegyzés az kettesben zajlott egy étteremben elfogyasztott szépséges vacsi után. Előtte együtt választottuk a gyűrűket is.
Később volt családi ünnepelés/vacsi is, ahol tulajdonképpen a szüleimtől is "el lettem kérve".
Ebben az egészben nem volt túl sok romantika, de ez szerintem abból is adódott, hogy sokáig éltünk együtt előtte.
Ettől szerintem azért kicsit szebb az, amikor valami körítés is van, nem tudom, pl. egy hegy tetején, egy tó közepén egy csónakban, vagy egyszerűen csak egy szépséges erdőben történik. A meglepetés szerű eljegyzés viszont engem nem dobna fel, legfeljebb úgy, hogy előtte már beszélgettünk róla és mindkét fél benne lenne. És a meglepi csak a helyszínnek és a módnak szólna. AZ ilyen "váratlanul egy stadionnyi ember előtt" letérdelni stb... megoldásoktól kiráz a hideg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!