Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem olyan gyűrűt kaptam, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan gyűrűt kaptam, mint amit szerettem volna! Megmondjam vagy sem?

Figyelt kérdés
A barátom megkérte a kezem egy hónapja, természetesen igent mondtam és borzasztóan örültem. Mindig is volt egy vágyam arra vonatkozóan, hogy milyen gyűrűt szeretnék. Ő nem olyat választott... A lánykérés után megkérdezte, hogy ha nem tetszik, akkor nyugodtan mondjam kicseréljük. Én nem akartam megbántani, úgyhogy nem mondtam neki. Igazából semmi gond a gyűrűvel, de nem ilyen volt a vágyam. Már eltelt egy hónap, de még foglalkoztat ez a dolog. Megmondjam neki vagy sem, hogy én másmilyenre vágyom?
2014. márc. 26. 17:20
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
84%
Ne. Egy hónap után már úgysem fogják kicserélni, őt pedig megbántanád vele. Sok boldogságot!
2014. márc. 26. 17:26
 2/49 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ha csak annyi van, hogy nem ilyenre vágytál, akkor ne. De ha rondának találod, akkor mondd.
2014. márc. 26. 17:27
 3/49 anonim ***** válasza:
96%
Nekem ez elég furcsa, én soha nem gondolkoztam még azon, h ha megkérik a kezem akkor milyen gyűrűt szeretnék. Az úgyis csak eljegyzési gyűrű. Majd amikor megesküdtök akkor választotok közösen gyűrűt magatoknak. Így 1 hónap elteltével nekem nem lenne arcom megmondani, h "hé bocs, amit 1 hónapja kaptam gyűrűt, mégse tetszik!" :/ ez elég :/
2014. márc. 26. 17:29
 4/49 anonim ***** válasza:
71%
Jézusom, te nem vagy normális, erre csak ezt tudom mondani.
2014. márc. 26. 17:31
 5/49 anonim ***** válasza:
43%
1 vagyok. Már csak babonából se...
2014. márc. 26. 17:38
 6/49 anonim ***** válasza:
38%

Kamu, már megint...

Nem unjátok még? Kívánom, hogy így verjenek át titeket is az emberek, mint ahogy az idióta álkérdésekkel ti teszitek másokkal!

2014. márc. 26. 18:00
 7/49 anonim ***** válasza:
50%

Már meg kellett volna mondani akkor, amikor kérdezte. Nem értem, mire volt jó "jajcsakmegnebántsam " idióta szöveggel jönni. ha nem akarod megmondani azonnal, mert gyáva és gyönge vagy, akkor viszont mire ez a késői nyavalygás és hisztike?

Ha nekem a párom olyan ajándékot hoz, aminek nem örülök - ami majdnek kizárt, annyira jól ismer -, akkor AZONNAL visszaadom neki. Nem tetszik, pont, elajándékozhatja, vagy kidobhatja, nem érdekel. Ez így van mindenki mással is, úgyhogy nálam mindig tiszta és jól látható a helyzet.

2014. márc. 26. 18:05
 8/49 anonim ***** válasza:
60%

7-esnek van igaza.

Meggondoltad, hogy tényleg olyan férfit akarsz férjedül, akinek nem mered megmondani a véleményed?

2014. márc. 26. 18:18
 9/49 A kérdező kommentje:
Ez most nem vélemény kérdése. Hanem, hogy tudom, hogy sokat nézelődött mire kiválasztotta, el is mondta, hogy miért ezt, ezek után nem volt szívem azt mondani ott és akkor, hogy ez nem az én stílusom ékszer tekintetében.
2014. márc. 26. 18:23
 10/49 anonim ***** válasza:
47%
De hát ez lett volna az őszinteség, amire a házasság alapul, nem?
2014. márc. 26. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!