Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem olyan gyűrűt kaptam, mint amit szerettem volna! Megmondjam vagy sem?
Kamu, már megint...
Nem unjátok még? Kívánom, hogy így verjenek át titeket is az emberek, mint ahogy az idióta álkérdésekkel ti teszitek másokkal!
Már meg kellett volna mondani akkor, amikor kérdezte. Nem értem, mire volt jó "jajcsakmegnebántsam " idióta szöveggel jönni. ha nem akarod megmondani azonnal, mert gyáva és gyönge vagy, akkor viszont mire ez a késői nyavalygás és hisztike?
Ha nekem a párom olyan ajándékot hoz, aminek nem örülök - ami majdnek kizárt, annyira jól ismer -, akkor AZONNAL visszaadom neki. Nem tetszik, pont, elajándékozhatja, vagy kidobhatja, nem érdekel. Ez így van mindenki mással is, úgyhogy nálam mindig tiszta és jól látható a helyzet.
7-esnek van igaza.
Meggondoltad, hogy tényleg olyan férfit akarsz férjedül, akinek nem mered megmondani a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!