Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem olyan gyűrűt kaptam, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan gyűrűt kaptam, mint amit szerettem volna! Megmondjam vagy sem?

Figyelt kérdés
A barátom megkérte a kezem egy hónapja, természetesen igent mondtam és borzasztóan örültem. Mindig is volt egy vágyam arra vonatkozóan, hogy milyen gyűrűt szeretnék. Ő nem olyat választott... A lánykérés után megkérdezte, hogy ha nem tetszik, akkor nyugodtan mondjam kicseréljük. Én nem akartam megbántani, úgyhogy nem mondtam neki. Igazából semmi gond a gyűrűvel, de nem ilyen volt a vágyam. Már eltelt egy hónap, de még foglalkoztat ez a dolog. Megmondjam neki vagy sem, hogy én másmilyenre vágyom?
2014. márc. 26. 17:20
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
91%

Miért,mi a gond a gyűrűvel? Az csak egy ékszer,egy tárgy,jelentéktelen semmi,az eljegyzés egy gesztus,és aki szeretne megházasodni az értékeli is. Ne haragudj,én még karácsonyi bögrét,zoknit, orrszőrvágót (!) ( nagypapa golyóstollnak nézte,egyem a szívét:D) sem adnék vissza azzal,hogy nem tetszik.

Vagy nem lesz elég like a f.@szbukon ha kirakod a gyűrűdet ?:D Kb ennyire nevetséges ez

2014. márc. 26. 18:29
 12/49 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem gáz az, ha nem tetszik neki, ami nem tetszik neki, egyéni ízlés. Az, hogy neked mindegy, nem jelenti azt, hogy mindenkinek mindegy.
2014. márc. 26. 18:31
 13/49 anonim ***** válasza:
95%
Na látod, ez az u.n. személyes szféra, amibe vagy beengedi az ember a másikat, vagy nem. A másik nem tudhatja pontosan mi kell neked. Ezek azok az apróságok, amelyeket tisztázni és egyértelműsíteni kell és nincs helye semmiféle tartózkodásnak vagy zavaros érzelmi megítélésnek. A jövőben is, ha neked konkrétan valami kell, tetszik, válaszd ki magad, ne várd a másiktól, hogy szinte az agysejtjeidben turkáljon, aztán vagy megtalálja, amit keres vagy nem. Senki nem igazán gondolatolvasó.
2014. márc. 26. 18:32
 14/49 A kérdező kommentje:
Érdekes hozzáállás a 7-es azért hülyéz le, hogy "nem adom vissza", a 11-es meg azért, hogy hogy van képem egyszerűen arra, hogy felmerül bennem a csere kérdése :D
2014. márc. 26. 18:32
 15/49 anonim ***** válasza:
Muti meg milyen!
2014. márc. 26. 18:33
 16/49 A kérdező kommentje:
Egyébként 10 hónapja vagyunk együtt, soha nem került szóba, hogy milyen gyűrűt szeretnék, így nyilván nem is tudhatta...
2014. márc. 26. 18:37
 17/49 anonim ***** válasza:
75%
Sok nonek eleg lenne egy gyuru... Vannak akik evek ota varnak arra hogy megkerjek a kezet... es neked a gyuru a legnagyobb problemad? Na ne :)
2014. márc. 26. 18:38
 18/49 anonim ***** válasza:
76%
Azta mindenit de egy.kenyes noci vagy nem mind 1 milyen gyuru???!! Mi meg anno kolcson gyuruvel eskudtunk nem azert.mert.nem tudtunk volna venni hanem mert.gyorsan kellet de azota gyonyoru gyurunk van nem az a.legfontosabb.hogy.mi villog a.kezeden hanem hogy mukodjon a dolog
2014. márc. 26. 18:39
 19/49 anonim ***** válasza:
82%

Most tuti le leszek pontozva, mert mindenki olyan szuper tökéletes, DE:

Én is olyan gyűrűt kaptam,amilyet nemhogy magamon,de máson sem tudnék elképzelni eljegyzési gyűrűnek, inkább ballagási ajándéknak nézném.

Nem kell hálátlannak nézni, életem egyik legboldogabb pillanata volt, örömkönnyek meg minden, de egyszerűen nem tetszett. Válaszom a kérdésre: "Igen Szerelmem, hozzád megyek, de a gyűrű nem tetszik"

Másnap kicseréltette és utólag Ő is rájött,hogy az új sokkal inkább illik hozzám. Mondjuk nekünk van olyan jó a kapcsolatunk,hogy meg merjük mondani az ilyesmit a másiknak és nem sumákolunk. Azt mondta a férjem, inkább mondjam meg,minthogy olyan ékszert viseljek egy életen át,ami nem tetszik.

Egyébként szerintem sok ilyen gyűrű-baki van,mert szegénykék elég nagy stresszben vannak olyankor :)

Aki meg azt mondja, ez CSAK egy tárgy, annak lehet annyit is jelent!

2014. márc. 26. 18:46
 20/49 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmi, csak egyvonalban van a nagy kő meg a kis kövek, a nagy kő pedig világoskék színű.

2014. márc. 26. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!