Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem olyan gyűrűt kaptam, mint amit szerettem volna! Megmondjam vagy sem?
Miért,mi a gond a gyűrűvel? Az csak egy ékszer,egy tárgy,jelentéktelen semmi,az eljegyzés egy gesztus,és aki szeretne megházasodni az értékeli is. Ne haragudj,én még karácsonyi bögrét,zoknit, orrszőrvágót (!) ( nagypapa golyóstollnak nézte,egyem a szívét:D) sem adnék vissza azzal,hogy nem tetszik.
Vagy nem lesz elég like a f.@szbukon ha kirakod a gyűrűdet ?:D Kb ennyire nevetséges ez
Most tuti le leszek pontozva, mert mindenki olyan szuper tökéletes, DE:
Én is olyan gyűrűt kaptam,amilyet nemhogy magamon,de máson sem tudnék elképzelni eljegyzési gyűrűnek, inkább ballagási ajándéknak nézném.
Nem kell hálátlannak nézni, életem egyik legboldogabb pillanata volt, örömkönnyek meg minden, de egyszerűen nem tetszett. Válaszom a kérdésre: "Igen Szerelmem, hozzád megyek, de a gyűrű nem tetszik"
Másnap kicseréltette és utólag Ő is rájött,hogy az új sokkal inkább illik hozzám. Mondjuk nekünk van olyan jó a kapcsolatunk,hogy meg merjük mondani az ilyesmit a másiknak és nem sumákolunk. Azt mondta a férjem, inkább mondjam meg,minthogy olyan ékszert viseljek egy életen át,ami nem tetszik.
Egyébként szerintem sok ilyen gyűrű-baki van,mert szegénykék elég nagy stresszben vannak olyankor :)
Aki meg azt mondja, ez CSAK egy tárgy, annak lehet annyit is jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!