Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem olyan gyűrűt kaptam, mint amit szerettem volna! Megmondjam vagy sem?
19 vagyok
Szerintem sem csúnya ez a gyűrű! (azért stikába elárulom,hogy nekem is az egyköves tetszik, végül az lett. Nem öklömnyi gyémánttal, hanem cirkóniával. Amúgy nem kell ajnározni a gyémántot, annyira nem nagy kunszt, egy akkora,mint a gyűrűmben a kő, kb 20.000.- Ft szóval nem milliós tétel. Anyám ötvös, csak onnan tudom.
Kérdező, igen, megmondhattad volna akkor, és kicserélték volna, de nem így tettél,szóval késő ezen bánkódni. Attól még megmondhatod most, hátha lehet orvosolni.
Szóval nem mered megmondani a véleményed?
Ő meg egyáltalán nem ismeri az ízlésedet?
És ti házasodtok?
Sok boldogságot!
Azért nem mondanám hogy 20000 egy nagy gyémánt, vagy abban ökölnyi repedések vannak és szabálytalan a formája.
Kérdező: Te ismered a barátod. Ha szerinted nem sértődne meg, cseréljétek ki a gyűrűt. 1 hónap után ki fogják. Hogyha megsértődne és le tudod nyelni a békát, akkor viszont ne hozd fel 5 év múlva hogy két hetekig bőgtél a gyűrű miatt. Én valószínűleg kicseréltetném, mert nekem nem tetszenek ezek a csicsás dolgok. Letisztult, fehérarany eljegyzési gyűrű tetszik 1 db gyémánttal, se több se kevesebb nem kell. Semmi hullám, 6 rózsaszín kiscsillag, 8 féle aranyból.
l25
Nem mondanám meg neki. Ahogy nem is mondtam el az akkor még vőlegényemnek. Tapasztalatból mondom hogy nem bántam meg. Több hónapig kattogtam a témán, de végül nem mondtam el. Ennek 2 és fél éve, azóta házasok vagyunk és a világ öszes gyűrűjére sem cserélném el azt, amivel eljegyzett. :) Meg fogod szeretni a gyűrűdet.
Sok boldogságot! :)
(Egyébként én nagyjából 2 évvel az eljegyzés után bátran elmondtam neki hogy nem tetszett, viszont mostmár imádom.) Az volt a poén benne hogy mi együtt nézegettük a gyűrűket, mutogattam mi az ami nagyon tetszik és mi az ami nem, de a végső döntés az övé volt amit ugye nem is láttam. Na.. egy olyan gyűrűt vett ami nem.. :D
Van egy mondás:
Ajándék lónak, ne nézd a fogát!
Ha meg nem tetszik, akkor mi az akadálya, hogy vegyél saját magad egy olyan gyűrűt, amilyen neked megfelel??!!
Vagy csak az a jó ami más pénzéből van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!