Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem olyan gyűrűt kaptam, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan gyűrűt kaptam, mint amit szerettem volna! Megmondjam vagy sem?

Figyelt kérdés
A barátom megkérte a kezem egy hónapja, természetesen igent mondtam és borzasztóan örültem. Mindig is volt egy vágyam arra vonatkozóan, hogy milyen gyűrűt szeretnék. Ő nem olyat választott... A lánykérés után megkérdezte, hogy ha nem tetszik, akkor nyugodtan mondjam kicseréljük. Én nem akartam megbántani, úgyhogy nem mondtam neki. Igazából semmi gond a gyűrűvel, de nem ilyen volt a vágyam. Már eltelt egy hónap, de még foglalkoztat ez a dolog. Megmondjam neki vagy sem, hogy én másmilyenre vágyom?
2014. márc. 26. 17:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
78%
Micsoda igények!
2014. márc. 26. 18:47
 22/49 A kérdező kommentje:
Szóval elcsesztem, hogy nem szóltam azonnal :S Egyébként nekem olyan gyűrű kell(ene) ami egy köves és a kő fehér. Semmi extra.
2014. márc. 26. 18:49
 23/49 anonim ***** válasza:
89%
Nem annyira rossz ez a gyûrû, de sok függ attól, hogy hogyan mutat az ujjadon.En ezt a gyûrût vékony,hosszu ujjakon tudnám elképzelni.De egyébként szép, és egyszerü.
2014. márc. 26. 18:50
 24/49 anonim ***** válasza:
71%
Ha megmondod neki lehet el se vesz :D na de viccet félretéve ne tedd mert ezzel megbántod és el megy a kedve.
2014. márc. 26. 18:52
 25/49 anonim ***** válasza:
95%

Akkor a párod ízlésével nincs baj, ez a gyűrű gyönyörű. Olvastam, hogy csak 10 hónapja vagytok együtt, így ne csodáld, hogy ha konkrétan nem mondtad neki, hogy mi a vágyad, nem lehet őt hibáztatni, hogy ennyi idő után nem találta ki. Szerintem most már ne szólj róla, értékeld a szándékot.

39/n

2014. márc. 26. 18:52
 26/49 anonim ***** válasza:
88%

mi gyürü nélkül házasodtunk össze, mert ugy rendeltük meg a gyürüket és nem készültek el a nagy napra.

én bármit kapok a páromtol, annak nagyon örülök és valoszinüleg azért, mert töle kapom, tetszik is és a legnagyobb becsben tartom.

2014. márc. 26. 18:56
 27/49 anonim válasza:
19%
Szerintem meg nyugodtan mond el az igazat,ha tényleg annyira zavar.
2014. márc. 26. 18:57
 28/49 anonim ***** válasza:
94%

Ez gyönyörű! Ha ehhez hasonló, akkor biztosan szép.

Sajnos senki sem gondolatolvasó, hogy tudja pontosan, milyet szeretnél.

Rendes volt tőle, hogy felajánlotta a cserét, akkor kellet volna megbeszélni ezt.

Szerintem most már furán jönne ki.

2014. márc. 26. 18:57
 29/49 A kérdező kommentje:
Abszolút nem hibáztatom, mert mint ahogy írtam is 10 hónapja vagyunk együtt, és még szóba se került az eljegyzés, házasság. Ő teljesen titokban fundálta ki a lánykérést :) Úgyhogy nem tudhatta, hogy mit szeretnék.
2014. márc. 26. 18:58
 30/49 anonim ***** válasza:
27%
jaj a naccssasszonynak egy nagy köves kell :D Szánalmas ..menj és sírd tele a párnádat,amiért nem egy ökölnyi gyémántot csákányozott ki a pasid. Gondolom az a tipus vagy akinek csak az a6 audi nem kezdi ki a sejhaját
2014. márc. 26. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!