Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az oldalon miért vágnak fel rá annyian, hogy 1-2 hónap év után megkérték a kezüket?
Ez az ő dolguk, nem? Téged miért zavar, hogy ők mit tesznek az életükben? Ha téged nem kényszerítenek arra, hogy 1-2 hónap után hozzámenj valakihez, akkor nincs gond :)
Egyébként én már 2 hónap után tudtam a páromról, hogy vele szeretnék élni.
Tudnál példákat linkelni? Én még nem láttam hogy direkt verte volna itt valaki arra a mellét hogy két hónap után megkérték.
De attól hogy két túlfűtött fiatal "eljegyzi" egymást attól még nem házasodnak össze rögtön. Az eljegyzés nem egyenlő a házassággal :)
"1-2 hónap év"?Ez most mi lenne?
Amúgy nem csak az idő dönti el,hogy kit mennyire ismersz, és nekem nem úgy tűnik, hogy dicsőségként tekintenek rá,az meg nem a te dolgod,hogy boldogok mert esküvőjük lesz,nem hiszem el,hogy még a másik örömébe is bele kell kötni.
Egyébként meg valakinek bejön, és 1-2 hónap után eljegyzik, boldogan élnek, gyerekük lesz stb... Ez kicsit lutri vagy bejön vagy nem. Van akinek 5 év után kérik meg a kezüket, aztán elválnak stb.. De nem a gyűrű miatt fognak együtt maradni véleményem szerint.
A másik pedig az, hogy lehet, hogy már nagyon régóta ismerték egymást előtte. Nem tudhatod, hogy mi áll az ilyenek hátterében.
Gondolom nem ez a kérdező élete nagy problémája, csak megfordult a fejében, és kitett róla egy kérdést. :) Ehhez mindenkinek joga van.
Én sem foglalkozok ilyenekkel, de én is furcsállom, akik már 1-2 hónap után tudni vélik, hogy a másikkal fognak egész életükben élni. Lehet, hogy aztán így lesz, az meg tök jó, de 2 hónap alatt, ha mindennap együtt vagytok orrba-szájba sem tudsz meg annyit a másikról, hogy eldönthesd, hogy teljesen kiegészítitek egymást, vagy mindenben számíthatsz rá. Ez egy butaság. 2 hónap alatt maximum annyit tudsz eldönteni, hogy vonzódsz-e hozzá, vagy sem...
Gondolom ez az eljegyzés már divat lett, én a korosztályomban (20-21 évesek) között egyre inkább látom elterjedni, hogy fél éven belül már jegyezgetik el egymást, aztán kiposztolják mindenkinek, hogy milyen jó nekik. Aztán jön a szakítás, meg a nagy meglepődés. Vicces.
Semmi sem biztos, csak a halál.
Ismerősömék 7 év kapcsolat után esküdtek, mégis elváltak.
Anyámék 2 év járás után, és 30 éve együtt vannak.
Na de jó, most írtam egy szép hosszú választ, erre áttették másik kategóriába és eltűnt :)
Igen, nem ez életem legnagyobb problémája; ami azt illeti nekem nem probléma, csak érdekelt. Ma is volt egy ilyen kérdés, és szinte minden alkalommal, amikor hasonló kérdéseket tesznek fel, tömegesen ilyen jellegűek a válaszok (1 hónap, fél év, 4 hónap, 1 év, stb.).
Azért furcsállom, mert az én ismeretségi körömben mindössze egy lány volt, aki ennyire meggondolatlan volt, de ő az 1.5 éves kapcsolatukba már gyereket is szült akkor, szóval ott már a házasságon sem kell csodálkozni.
De itt meg minden alkalommal tömegesen vannak jelen az ilyen emberek, és nem értem, mert szerintem ez egyáltalán nem általános, vagy normális magatartás.
Persze lehet azzal érvelni, hogy mivan, ha összeillenek, de mi van, ha nem? Ennyierővel az első tiniszerelméhez hozzámehetne az ember 1 hónap után, mert annyira szeretik egymást - se ott nem ismerik egymást, se a későbbi 1-2 hónapos kapcsolatokban.
Egyszerűen fúr a kíváncsiság, hogy milyen ember, jellem gondolja jó, értelmes, átgondolt, célravezető döntésnek azt, hogy hozzámegy egy szinte ismeretlenhez.
ennyire böki a csőröd, hogy nekem bejött, hogy ezért képes vagy kérdést kiírni???
Igen, vállalom, 3 hónap után megkérte a kezem a párom, rá 4 hónapra összeházasodtunk, és köszönjük szépen, 18 éves házassági évfordulót fogunk ünnepelni áprilisban. És nem vágtam fel rá, hanem te gyakorlatilag hülye idiótának neveztél emiatt. Nézz körül, hány házasságot látsz magad körül, harmincas éveikben járó ismerőseid közt, akkor ennyi ideje együtt vannak.
Irigy vagy és buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!