Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallanatok a ferjezeknek ha par hónap alatt 500 ezret költóttetek volna ruhakra?
Persze,én is szoktam ennyit költeni 3-4 hónap alatt ruhákra,cipőkre.
De megtehetjük,ezért nem szól a férjem.
Ha viszont,nem tehetitek meg,mert nem épp rózsás az anyagi helyzetetek,akkor gáz,hogy ennyit költöttél...
Miért, nem fog úgyis rájönni? Viszonylag kevés olyan háztartás van Magyarországon, ahol ekkora összegű hiány nem tűnik fel. Akkor már jobban jársz ha bevallod...
Bár nem is nagyon értem, hogy ez hogy jöhet össze. Ha normál árfekvésű helyeken vásároltál, akkor valószínűleg ez bőven több annál, mint amit hordani tudsz... Most összeadtam gyorsan a ruháim összértékét(converse, new yorker, H&M, bershka) és az jön ki ilyen értékre, ha mindent újnak veszünk, ami messze nincs így, mert a méretem nem változott már 6-7 éve.
Westendben vasaroltam van benne guess 89,59,ezer,artz 59900,29990,39900,ezer h&m 9990,8990, 17990,
Bőrbolt 219 stb...
Amúgy azért nem veszi észre mert én kezelem a pénzt. Megtakink kb 10 millio. Minden fizetve van kaja stb nem ellenőrzi menniy van a bankban
Be, a hazudozás semmilyen szinten nem fér bele nekem egy kapcsolatban sem, nemhogy házasságban!!!
Elvégre az ő pénzéből is költöttél, mi az, hogy nem mondod meg? Egy kis vita ezerszer jobb a sunyiságnál, de te tudod. Számomra kiábrándító lenne, ha így viselkedne a párom. Mint egy éretlen tini, aki titokban bagózik a wc-ben, kb. az a színvonal.
Ha rájön a férjed, majd tőle is kapsz egy jó kis ruhát...
...remélhetőleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!