8 hónap alatt még nem mutatott be otthon, mi lehet az oka?
Eddigi kapcsolataimban pár hét után már megtörtént a bemutatás a szülőknek.
A párom azt mondta, hogy rossz körülmények között élnek nem szeretné, hogy lássam. Ezért még sosem voltam náluk. Mindig ő jön hozzánk. Én már bemutattam az összes rokonomnak. Nem nagyon szeretem feszegetni ezt a témát, mert mikor beszélgettünk róla eléggé érzékenyen érintette. Úgy vettem észre, hogy szégyenli azt, ahol él. Én úgy gondolom, hogyha két ember hosszútávra és komolyan tervez alapvető dolog, hogy megismerjük egymás családját. Mit gondoltok erről a helyzetről?
Nákunk is fél év körül mutattam be, és csak azért mertő akara.
Nyíltan megmndta, hogx mi lenne ha 2 hét múlva elmennénk hozzánk, és megismerné a szüleimet.
Egyszerűen nem akartam bemutatni, ennyi...
Azóta már házasodunk, gyakran isntalálkozik a szüleimmel
Ha ez az oka, akkor találkozhattok semleges helyen, városi rendezvényen, vagy kiránduljatok valahová a szülőkkel. A lényeg, hogy ismerd őket. Lásd, hogyan viselkedik velük. Sok mindent megmagyaráz, ki hogyan bánik a szüleivel. Szégyellni nem kellene őket, főleg a helyet, ha szegények is, attól még lehetnek tiszták, rendes emberek.
A barátait is ismerd meg, ha hosszú távra terveztek!!
Én sem vittem a barátomat nagyon sokáig hozzánk. Nagyon megalázó, hogy "Látod, ez az a matrac a padlón, ami aludni szoktam. És abban a dobozban tartom a ruháimat. Ezen a szakadt széken ülve szoktam írni a házimat, a pincéből guberáltuk." És ettől még egy ember lehet tiszta, de sokszor ecet sem volt a takarításhoz, nem hogy valódi tisztítószerek vagy mosópor.
Szerintem ne feszegesd a dolgot. Általánosságban úgy van, hogy aki ilyen csóró, az nagyon nehezen talál párt, már csak azért is, mert ettől gátlásossá válik az ember.
A szülőkkel nem csak otthon lehet találkozni, talán van valami rendezvény, ahol összefuthattok.
Most viccen a fantáziáláson kívül: az egyik ismerősömmel tényleg megtörtént, hogy a pasi már családos volt, és ezért nem vitte el bemutatni.
Két évig jártak, és Pesten dolgozott az ismerősöm, és a pasi is. (valahonnan keletről jött ide melózni)
Béreltek egy közös albérletet, minden szép és jó volt. Aztán bizony kiderült a rácról, hogy van egy felesége, aki a szakításukkor 6 hónapos terhes volt már. Gratulálok.
Biztos vannak olyan emberek, akik képesek ennyire kettős életet élni, és sajnos mindig akad olyan is, akit könnyen át lehet vágni.
Úgyhogy erőltesd csak azt a találkozót, jól írta valaki, hogy lehet semleges helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!