8 hónap alatt még nem mutatott be otthon, mi lehet az oka?
Eddigi kapcsolataimban pár hét után már megtörtént a bemutatás a szülőknek.
A párom azt mondta, hogy rossz körülmények között élnek nem szeretné, hogy lássam. Ezért még sosem voltam náluk. Mindig ő jön hozzánk. Én már bemutattam az összes rokonomnak. Nem nagyon szeretem feszegetni ezt a témát, mert mikor beszélgettünk róla eléggé érzékenyen érintette. Úgy vettem észre, hogy szégyenli azt, ahol él. Én úgy gondolom, hogyha két ember hosszútávra és komolyan tervez alapvető dolog, hogy megismerjük egymás családját. Mit gondoltok erről a helyzetről?
ó szerintem ez semmit nem jelent. Én 3 év után vittem haza a párom , aki mostmár a férjem.
Egyszerűen így volt kényelmes. Kikerültem minden kínos beszélgetést otthon.
Mi lehet az oka? Te is leírtad, hogy ő miért nem akarja, hogy elmenj hozzájuk! Akkor most mi a kérdésed?
Te magad is tudtad/tudod a választ!!
Mi 1 hónap után bemutattuk a másikat a szülőknek és érdekes módon nem voltak kínos kérdések mint oly sokaknál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!