Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallanatok a ferjezeknek ha par hónap alatt 500 ezret költóttetek volna ruhakra?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 23:33
11/30 anonim válasza:
én nem tudnám bevallani mert szerintem ha igy irok, hiába beszélnék, meg se értené amit mondok.
12/30 anonim válasza:
Ha nem bánná, akkor minek hazudsz?! Tényleg egy tizenéves szintjén állsz agyilag.
13/30 anonim válasza:
A férjem látja, ha szatyrok tömkelegével érek haza. Tisztában van vele, hogy sokat költök ruhára, cipőre, ékszerre. Épp ezért ragaszkodtam a külön számlához, hogy ebből később ne legyen vita. Az én fizetésemet lelkiismeretfurdalás nélkül költhetem amire csak akarom, neki pedig nincs joga beleszólni. Megtakarításra is magunk osztjuk be, hogy mennyit szánunk egy hónapban. Ebből se lehet vita, hogy épp az arra szánt összeget költöttük el másra.
14/30 anonim válasza:
Hát pénzszórás helyett, inkább írni tanultál volna meg!
15/30 anonim válasza:
Nálunk is külön kassza van, mindeki a fizetéséhez mérten belead a közösbe, abból vesszük a közös dolgokat. A többit magamra költöm. :)
16/30 anonim válasza:
ha te kerested meg ezt a pénzt, akkor nem gáz végülis. ha ő, akkor viszont szemét dolognak tartom.
bár ha ennyire nem vagy tisztában a pénz értékével, akkor gyanítom h otthonülő láblógató kitartott vagy, akinek a legnagyobb gondja, h aznap a Westendben vagy az Arénában shoppingoljon.
javaslom, h keress magadnak valami értelmesebb elfoglaltságot, javadra válna.
17/30 A kérdező kommentje:
Minek kéne dolgoznom nem kell hogy jón ez ide.amúgy este elmondtam neki es azt is lehet lesz amit visszaviszek. Azt mondta nezd te döntöd el hogy mit csinalsz a pénzzel vagy félreteszed arra ha én már nem leszek vagy elköltöd az a lényeg hogy boldog légy. A fizuja amugy az en szamlamra jön és az van megveszelve hogy azt csinalok vele amit akarok de az lett megbeszelve hogy lekötöm.mindegy elmondtam. Amit lehet visszaviszek mert nem is kell nekem ez a sok cucc. Csak nam tudom hol adjak vissza a penzt.cimkes termekekrol van szo nem hordtam meg őket mert tele vagyok ruhakkal vasarlasi manias vagyok azt hiszek. De ra kell jönnöm a ruhak ertektelenek
2013. dec. 1. 11:36
18/30 anonim válasza:
Es fel se tunik neki h uj cuccaid vannak? Jo nagy troger lehet.,.
Amugy en nem titkolnam, ha nem engedhetnenk meg magunknak ugyis rajonne es rudna rola ha meg is tehetnem akkor is elmondanopam de igy is feltunne neki..,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!