11 hónap után korai az összeköltözés?
Párom 27, én 23. Ő dolgozik, én most fejezem az egyetemet, mellett elkezdtem munkát keresni.
Volt már két 3 éves kapcsolatom, ott nem éreztem azt, hogy velük akarok élni, most meg úgy gondolom, hogy megtaláltam az igazit. Mi nem érezzük korainak, de anyukám el van szédülve, hogy ő még nem készült fel rá, stb. (a család többi tagja és a barátok támogatják a döntésünk)
Szerintetek is korai vagy ez csak egy szülő "hisztije"?
Szerintem nem hogy korai, hanem késői. Én nem lennék valakivel együtt 11 hónapig úgy hogy nem lakunk együtt. Persze gimiben más, de azért felnőtt fejjel furcsa lenne. Elmegyek a párommal étterembe ismerősökkel meg minden, és akkor a végén én balra ő jobbra megy? Nem is értem.
Mi "hivatalosan" olyan 3 hónap után költöztünk össze, de mivel az első egy-két hetet követően a hétből 6 napot együtt aludtunk, és én csak azért mentem haza hogy megnézzem megvan-e még az albi, meg nem-e törtek be, fel is számoltam utána az albimat.
Mint mondtam, nem tudom elképzelni hogy összejövök valakivel, nagy a szerelem meg minden, de este mindenki a saját lakásában alszik.
Mi két hónap után költöztünk össze, na, az kockázatosan korai volt, mégis működik azóta is több éve és nem is akármilyen jól működik.
Igazából ti érzitek, hogy belevágtok-e.
Anyukád valószínűleg szeretne még maga mellett tudni még és kicsit megijedt.
# 3/5
Na akkor mihozzánk mit szólsz?
Mi 18 éves korunk óta együtt vagyunk,és még nem költöztünk össze. Jelenleg 27 évesek vagyunk.
6-os és mit csináltok együtt? :)
Elmentek moziba, meg meló után ha épp nem vagytok fáradtak akkor egy gyors vacsi, egy menet, aztán irány a metró haza hogy még legyen idő aludni a meló előtt?
Nyilván benne van a szülői hiszti (merthogy nem te nem vagy kész rá, hanem ő arra, hogy a kicsi lánya elmegy otthonról), de amúgy nem korai.
Illetve ez a 21. század, nem kell ilyen szabályokat alkotni. Akkor költözzetek össze, amikor úgy érzitek.
Garancia úgysincs semmire.
Mi a párommal azonnal összeköltöztünk. Nem így terveztük, így alakult, de nem baj, mert szuperjó együtt. Persze mindenki ógott-mógott, hogy korai ez, főleg hogy én alig két hónappal előtte költöztem el az exemtől. De belevágtuk és nem bántuk meg.
Egy barátnőm nemrég költözött össze bő egy év után a párjával, ami ideális elvileg. Másfél hónapja laknak együtt, és már panaszkodik, hogy ha a srácnak valami baja van, képes napokig hozzá se szólni. És hát ő nem akar így élni...
Magyarán cselekedjetek a saját belátásotok szerint, aztán majd elválik, hogy jó ötlet volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!