Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 11 hónap után korai az összekö...

11 hónap után korai az összeköltözés?

Figyelt kérdés

Párom 27, én 23. Ő dolgozik, én most fejezem az egyetemet, mellett elkezdtem munkát keresni.

Volt már két 3 éves kapcsolatom, ott nem éreztem azt, hogy velük akarok élni, most meg úgy gondolom, hogy megtaláltam az igazit. Mi nem érezzük korainak, de anyukám el van szédülve, hogy ő még nem készült fel rá, stb. (a család többi tagja és a barátok támogatják a döntésünk)

Szerintetek is korai vagy ez csak egy szülő "hisztije"?

2013. nov. 21. 21:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

3-as! Azért nem költöztünk még össze,mert 300 km és egy országhatár választ el bennünket+ nekem még itt volt a suli és most jutottam el arra a szintre, hogy a megmaradt néhány vizsgát és a diplomai munkát már külföldről (Magyarországról) is meg tudom csinálni.

Havonta 1-2 hétvégét tudunk együtt tölteni, nyáron pedig már laktunk együtt 2 hónapot.

Én is azért aggódok,mert még nincs munkám, de itt félállás vagy diákmeló nem létezik, most meg már fölösleges lenne keresgélni, mert mire találnék,már költözhetek is el. Ezért gondoltam, hogy akkor inkább költözök és élek a megtakarított pénzemből míg nem találok ott munkát, mint hogy itt maradjak.

2013. nov. 21. 23:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek köszönöm, hogy válaszolt! Megy a zöld kezecske.
2013. nov. 21. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Anyukádnak volt 23 éve, hogy felkészüljön rá......

Mi a férjemmel (akkor még csak párommal) 4,5 hónap után költöztünk össze, és 1 hónapon belül eljegyzés is volt.

12 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok.

2013. nov. 22. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!