Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kibírható 2 hónap külön?
A munkám miatt utazok elég sokat, viszont most pont úgy jön ki, hogy legalább 2 hónapig haza sem tudok jönni. A férjem sem tud jönni, mert elég sok munkája van ebben az időszakban.
Eddig még 10 napnál többet nem töltöttünk külön és igazából az első naptól együtt élünk. Tudom jól hogy milyen volt a Férjem előttem, talán ezért és az eddigi negatív tapasztalatok miatt "félek" az egész helyzettől.
Szerintetek egy házasság (szerintem biztos alapokon!) kibír ennyi távollétet? Végig lehet ezt csinálni minden gond nélkül?
Ha nem bír ki a házasságotok 2 hónapot, akkor az a házasság annyit is ér. Elég szomorú lenne, ha egy házasságot csak úgy lehetne fenntartani, hogy nem hagyjuk a másikat magára, mert akkor félrelépne.
Vedd úgy, hogy ez egy próbatétel. Ha mégsem biztos a házasságotok, akkor legalább most kiderül, és nem kell további éveket egy ilyen házasságra pazarolni.
Két hónap? Na ne viccelj már? Két évig éltünk külön - kétszer két hétig láttam összesen -, mert a férjem Japánban dolgozott. Onnan nem rohangászik haza az ember. És nem, nem ment el gésázni, mint ahogyan a jóakaróim kárálták, és nem, és sem dXgtam fűvel-fával, amíg nem volt itthon. Eszünkbe sem jutott.
Tetszik tudni, hogy mit jelent a HŰSÉG? Aki nem hűséges, az 10 nap alatt is megcsal, és akkor is megcsal, ha az orrod előtt csinálhatja, csak te nem tudsz róla. Ha pedig hűséges, akkor hűséges.
NO, meg a bizalom, ugye? :)
Mi 9 hónapig voltunk úgy külön, hogy a férjem csak 2 alkalommal tudott hazajönni akkor is pár napra.
Ráadásul internetem nem volt így se skype semmi kommunikáció nem volt köztünk a borítékos levelezésen kívül. Még mobilról sem tudtunk telefonálni, az időeltolódás, és a rossz térerők miatt (Afrikában volt)
2 hónap az gyorsan elmegy..
2 hónapot? viccelsz velem?
Én két ÉVET vártam a páromra :)
Összeházasodtunk augusztusban. Februárban jött a behívó.
Közel két évig voltunk külön, csak havonta, kéthavonta jöhetett haza, vagy én mentem minden vasárnap látogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!