Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez igy szerintetek kibirhato?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy szerintetek kibirhato?

Figyelt kérdés

Volgenyem (szeptemberben lesz az eskuvo) munkahelyet valtott egy par hete es igy fixen este dolgozik, en viszont fixen egesz napozok. Ami roviden annyit jelent hogy szinte alig talalkozunk, ha epp nincs bent a fonokom akkor be tud jonni hozzam 10 percre, de ezt sem mindennap. Mind a ketten heti 6 napot dolgozunk es nem biztos hogy ugyanugy fog kijonni a szabadnapunk, a hetvegeken mind kettonknek fixen dolgozni kell.

Szerintetek meddig lehet ezt igy csinalni? Hogy lehet hogy lesz olyan is hogy 1 honapig nem lesz kozos szabadnapunk, addig meg marad a napi uzenezgetes es, hogy aludni latjuk egymast. Valaki volt mar hasonlo helyzetben? Munkahely valtas nelkul ugye szerintetek se lehet ezt megoldani, plane nem hosszutavon?

2014. jan. 24. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, ha megoldható a munkahely-váltás, akkor persze meg kell lépni, de a mai helyzetben inkább próbáljatok meg minél találékonyabbak lenni. Én például lehet, hogy próbálnék inkább a másik munkaidejében aludni, és éjszaka fönn lenni valamennyit, együtt. Vagy hajnalban kelve. Éjszaka nagyon szép a város, vagy ha nem városban laktok, lehet a csillagokat nézni. Hajnalban meg a napfelkelte. Persze ezt nem minden nap gondolom, de ha valamelyik héten nincs közös szabadnapotok, akkor segíthet.

A másik meg, hogy tanuljátok meg az így is gyakorolható szeretetnyelveket. Az érintés, együtt töltött idő sokak által beszélt, könnyű szeretetnyelv. De abból is érzitek egymást szeretetét, ha meleg étel várja a hazaérőt, mellette kedves, kézzel írt üzenet, ilyesmi.

2014. jan. 24. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tartható hosszútávon és rámehet a kapcsolat, bár egyénfüggő, hogy ki mit bír elviselni.
2014. jan. 24. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek, ha nem sikerül összeegyeztetni, akkor fel kell találni magatokat! Mi is voltunk hasonló helyzetben, a kapcsolatunk kezdetén, bár együtt laktunk, alig találkoztunk. Szóval nálunk az "ismerkedés" kb úgy zajlott hogy a párom 6 napot dolgozott reggeltől késő estig, én meg elrendeztem mindent mire megjött, nem volt gondja a háztartásra, csak "megetettem" mikor megjött, picit beszélgettünk, beájult az ágyba és másnap korán szaladt dolgozni. A heti 1 szabadnapját kettesben töltöttük. Ekkor még nem dolgoztam, de utána pont olyat sikerült találnom, ami a közös időből vett el sajnos. De ezt is túléltük, mostmár lett jobb munkahely mindkettőnknek és igazán tudjuk értékelni az együtt töltött időt, a háztartással kapcsolatban is maximálisan meg tudjuk osztani a feladatokat, szerintem sokat tanultunk.
2014. jan. 24. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4 hónapot bírtunk így. A munkarendünkből adódóan hétfőtől szombatig csak aludni láttuk volna egymást, vasárnap nekem fixen szabadnapom volt, neki vagy igen, vagy nem.

De mivel hiányoztunk egymásnak, úgyis megoldottuk, hogy együtt legyünk, persze az alvás rovására: ő gyakran megvárt este, én pedig felkeltem vele hajnalban. Napközben meg hullafáradtak voltunk.

Úgyhogy a végén arra jutottunk, hogy inkább felmondok és megoldjuk a dolgot. Szóval most munkát keresek, amivel egyébként átestünk a ló túlsó oldalára, amíg ő dolgozik, én elintézek minden itthoni munkát, így amikor hazajön, az összes időt együtt tölthetjük és azt csinálunk, amit csak akarunk :)

2014. jan. 24. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
nyilván egy fél évig kibírható, de ha van lehetőség másik melóra, akkor váltani kell...
2014. jan. 25. 00:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Probalok ejszaka fellenni es megvarni, de altalaban ennek az a vege, hogy ulve a kanapen alszok el. Mar pedig ha elalszok nem lehet felkelteni, ezt tudja a parom is.

A meleg etel persze hogy itt van neki, anelkul itthon se hagynam. Meg persze probalunk odafigyelni egymasra, mondjuk ha hazaer az az elso dolga, hogy elkesziti a kavemat, nekem mar csak meg kell melegetenem es en is mielott indulok megcsinalom az ovet, tehat probalkozunk.

Ez az hogy egyutt elunk lassan egy eve, de kevesebbet talalkozunk mint osszekoltozes elott (az elozo munkahelyen is voltak atfedesek, de nem ennyire veszesen). Gondok vegulis szerintem nincsenek, tehat a haztartast ketten vezetjuk, ugyanugy beszall o is, nincs ebbol problema, probalunk minnel tobb terhet levenni egymas vallarol.

Csak hianyoznak a kozos reggelik meg vacsorak, azok azer eddig fixek voltak az eltunkbe. Most pedig akarhogy sokkal jobb munkahelye van, azt nem tehetjuk meg, hogy csak ugy felmondok es csak o dolgozik, mert akkor ugyanott vagyunk, ezert is valtott munkahelyet, hogy tobbet tudjunk felretenni. De azt hiszem hogy akkor most en jovok, muszaj leszek valtnai.

Koszonom hogy segitettetek!

2014. jan. 25. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
legyen benned a tudat, hogy ez csak átmeneti állapot. Kitartás!:)
2014. jan. 25. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!