Kezdőoldal » Utazás » Európa » A velencei karneválra szeretné...

A velencei karneválra szeretnénk menni 2014 februárjában. Non-stop jellegű buszos utazás kibírható?

Figyelt kérdés

Még soha nem voltam ilyen non-stop buszos utazáson és több embertől hallottam, hogy 'embertelen' fárasztó. Tényleg? Vagy csak ők a puhányok?

Köszi.

2013. nov. 25. 15:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem rettenetes dolog.

Korábban csak a vonatos éjszakáról állítottam ezt, aztán rá kellett jönnöm, hogy a busz még rosszabb. Vécézés csak ha megáll a parkolóban, bár ez még kibírható, de hogy a fejedet nem tudod hova támasztani, és az éjszaka az istennek nem akar véget érni, az a legrosszabb.

Mondjuk a hazaút sokkal jobb, mert addigra hulla fáradt leszel, és akár állva is el tudsz majd aludni...

2013. nov. 25. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:

Én már kétszer is voltam így Velencében, én nagyon élveztem, szerintem semmi embertelen nincs benne.

Este indulás, reggel érkezés Velencébe,útközben lehet a buszon aludni, vinni kell kispárnát vagy nyakpárnát,kinek mi a kényelmesebb.

Egész nap csavarás a városban, annyi érdekesség és látni való van, hogy szerintem nincs ideje az embernek fáradtnak lenni, sőt sajnos válogatni kell, hogy mit nem nézel meg.

Este az utolsó hajójárattal ki a szigetről és indul vissza a busz, ahol ismét lehet aludni, érkezés reggel.

Arra figyelj hogy a buszon ne hagyj semmi olyat, amire szükséged lehet, mert nem tudsz kimenni érte, de ne is legyen nálad túl sok felesleges motyó, mert egész nap cipelni kell-szóval találd meg a legszükségesebbeket. És öltözz fel rétegesen melegen, mert iszonyat hideg tud lenni.

Jó utat.

2013. nov. 25. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Voltam még gimisként, ki lehetett bírni, bár egy tizenéves mindent kibír.
2013. nov. 25. 18:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy rosszul a buszon, akkor szerintem ki fogod bírni.
2013. nov. 25. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:

2 szer voltam, egyszer velennce, aztán münchen.

Kibírható, nem halt még bele senki.

De szerintem próbáld ki otthon az ülve alvást.

Másnap egész nap gyaloglás, majd ismét ülve alvás.

Utána puhányozd le azt aki szerint fárasztó ;)

2013. nov. 25. 21:54
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Persze az ember sok mindent kibír, de talán egy utazásnak nem ez a lényege. Velence kb. 8 órás út. Én nem mennék l naposra. Szerveznek 2-3 napos utakat is.
2013. nov. 25. 22:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket, azt hiszem, hogy akkor bevállalom:)
2013. nov. 27. 08:31
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

De mielőtt befizetsz egy útra, nézd meg légyszi a ryanair jegyárait. 5000, és 8000 Ft közötti jegyárakat fogsz találni.

A helyedben elgodnodlkodnék még egyszer, ér-e ennyit egy buszos út.

2013. nov. 27. 11:49
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
5-8000? Mutass már erről egy screenshotot. Én 20 fölött találtam, egy irányba, oda-vissza már 40 fölött van, +transzfer, +két napi szállás mert a legtöbb járat este megy és reggel jön.
2013. nov. 27. 17:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Szombattól keddig kerestem.

Nem igaz, hogy a gép este menne, és reggel jönne. Nem igaz, hogy irányonként 8000 Ft-nál (kis odafigyeléssel 5.500Ft-nál) drágább lenne a jegy.

Nem igaz, hogy a transzfer vmi horror összeg lenne, retúrban 13 euró.

[link]

2013. nov. 27. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!