A velencei karneválra szeretnénk menni 2014 februárjában. Non-stop jellegű buszos utazás kibírható?
Még soha nem voltam ilyen non-stop buszos utazáson és több embertől hallottam, hogy 'embertelen' fárasztó. Tényleg? Vagy csak ők a puhányok?
Köszi.
Hogy összefoglaljak egy épeszű alternatívát.
Az eredeti buszos út itt található meg: [link]
Ez alapján kapsz 3 nap/2 éj szervezett buszos utat 42.000 forintért fejenként + 30 euró/fő illetékért. Ez olyan 50.000 Ft + két éjszaka buszos alvás.
Ezzel szemben repcsivel a repjegy + transzfer 20eFt, a szállás pedig mondjuk 26eFt.
De akkor már összehoztam 4 nap 3 éjszakát. (az itt feltüntetett szállás árak két főre értendők, ezért felezni kell őket:) [link]
Többet, jobbat, kevesebbért.
Ennyit a szervezett buszos utakról.
Köszönöm szépen, hogy ennyire utánanéztetek.
Én igazából olyan buszos útra gondoltam, hogy péntek éjjel utazunk, szombat reggel odaérünk és este/éjjel indulunk vissza.
Egyrészt a pénz miatt, mert még máshová is szeretnénk utazni a nyáron külföldre, másrészt, hogy ne kelljen szabadságot kivenni a munkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!