Gyomotukrozes mennyire kibirhato?
Figyelt kérdés
Garaterzestelenites mellett meddig van oklendezes? Attól is felek, hogy epe fog kifolyni, mert epebetegeknel ez gyakori.fulladastol is felek. Számomra ez a vizsgálat a legijjesztobb, rosszabb a kateterezes mellett.2014. jan. 10. 06:13
1/5 anonim válasza:
1. A légcsöved nem azonos a nyelőcsöveddel, nem a tüdődbe dugják a cuccot, hanem a gyomrodba, nem lehet megfulladni.
2. A vizsgáló tele van orvosokkal, ha valami fennakadás lenne, tudják, mit kell csinálni. Eddig nem hallottam olyan emberről, aki belehalt volna.
3. Az érzéstelenítő semmit nem ér kb. öklendezés ellen, sok helyen nem is használják.
Semmi extra nincs egy gyomortükrözésben, vannak sokkal rosszabb dolgok is.
2/5 anonim válasza:
Azért múltkor (TV Híradóban) csak megpróbálta a légcsőbe dugni a csövet az ügyes "doktornő".
Meg is fulladt a beteg!
Nőhöz ne menj!
3/5 anonim válasza:
Utolsó, azért ez milyen hozzáállás? Azért mert egy nő béna volt, nem az összes az! Ugyanúgy megeshetett volna egy ügyetlen férfival is.
4/5 anonim válasza:
Utolsó!
Normális vagy???
Béna volt a "doktornő", ezért a hozzászólót cseszed le?!
Én sem mennék nőhöz, mert ügyetlenek!
5/5 anonim válasza:
Igen, teljesen normális vagyok, köszönöm kérdésed. És nem a hozzászólót ,,csesztem le", hanem a hozzáállását. Nem tudom mi a te szakmád, de ha a szakmádban valaki hibázna, és onnantól már téged is bénának tartana, nem néznél rá furcsán? Mikor te nem is tettél semmi rosszat, sőt, mindenki elégedett a munkáddal? Nem kioktatásnak szánom, csak gondolkodj el rajta egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!