Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti hogy latjatok, a tobbiek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy latjatok, a tobbiek vannak kicsit lekesve, vagy mi vagyunk tul koraiak, esetleg mindegyik normalis?

Figyelt kérdés

Karacsonykor harom ismeros par jegyezte el egymast. Az egyik parnal a ferfi es a lany is 27 eves, 3 eve vannak egyutt, egy eve egyutt laknak. A masik parnal a ferfi 26, a lany 23, 2 eve vannak egyutt, nincsenek osszekoltozve,de kulfoldi munka soran 2 honapot egyutt laktak. A harmadik parnal a ferfi 29 eves,a lany 26. Ok ossze vannak koltozve fel eve. Mindnek vn munkahelye.

Mi pedig 4 eve vagyunk egyutt, en 21, o 24. Mindketten dolgozunk, es bar a munka miatt nem tudtunk osszekoltoni, sokat vagyunk egyutt, hol en nala, hol o nalunk.

Nagyon szeretne felesegul venni, de nekem fura,mert a tobbiek, akik eljegyetek egymast, nagyobbak, ettol fuggetlenul elfogadnam ha megkerne.

Ti mit gondoltok, melyik helyzet a legmegfelelobb? Ha mi jegyeznenk el egymast, fura lenne?Vagy mar idoszeru?

2014. jan. 8. 14:36
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Phu, az nem semmi,HKata,gratulalok nektek! :)Koszonom a valaszt.
2014. jan. 8. 15:35
 22/34 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk azért azt hozzátenném, hogy 21 évesen nagyon fiatal vagy még, ráadásul 17 éves korod óta együtt vagytok, átgondolnám azért ezt, hogy akkor biztosan vele akarod-e, különben csak a válási statisztikát növelitek majd.
2014. jan. 8. 15:36
 23/34 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van,de iden semmikepp nem aktulis, talan jovore, de addig mindenkepp ossze szeretnenk koltozni, ahogy mar irtak, sok minden valtozhat utana.
2014. jan. 8. 15:39
 24/34 anonim ***** válasza:
62%
Én is inkább azt tudom mondani, hogy nem a korotokkal van a gond, hanem azzal, hogy nem laktok együtt. Az valahogy olyan komolytalan. Ha jönnek majd az 1. problémák, akkor inkább még ne házasként, hanem előbb derüljenek ki.
2014. jan. 8. 15:44
 25/34 anonim ***** válasza:
49%
Nekünk különben semmi problémánk nem volt abból, h házasság előtt nem költöztünk össze. Mégis azt mondom, hogy az az optimálisabb, ha sikerül előtte összeköltözni.
2014. jan. 8. 15:48
 26/34 anonim ***** válasza:
58%

Mindegyik normális

A többiek nincsenek elkésve, szerintem pont időben vannak, hiszen nem annyira korán ismerkedtek meg, tehát nem első kapcsolat az tuti... nem túl régóta vannak együtt, haladtak fokozatosan a kapcsolatukban...

Ti sem vagytok elmaradva, mert nagyon korán jöttetek össze.

Nektek egyelőre korai lenne a házasság, majd ha összeköltöztetek és pár hónapot étetek együtt, akkor lehet vagyis érdemes továbblépni a jegyességbe, és házasságba

/ nálunk a jegyesség arról szól, hogy akkor jelentik be az esküvő időpontját, és aztán szervezik onnan../

2014. jan. 8. 16:47
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

Ezt az egészet nem értem. Hogyha nem tudtok összeköltözni, akkor miért kell eljegyeznetek egymást? Mi változna attól? Lakva ismernétek meg egymást. Én 6 éve vagyok a párommal, két éve lakunk együtt, és megbeszéltük hogy ha még 3 év múlva is szeretjük egymást és jó együtt, akkor jöhet az eljegyzés.

Akivel szeretitek egymást, úgyis összeköltöztök, mert meg lehet oldani. Költözzetek városba, próbáljatok kitörni onnan ahol vagytok. Ez nekem furcsa.

L22

2014. jan. 8. 20:13
 28/34 anonim ***** válasza:
50%

Nem mindegy hogy kik mikor jegyzik el egymást és mikor házasodnak össze?

Az a fontos amit te érzel, ahogy te látod a kapcsolatodat stb...

Most akkor ha leírom, hogy

engem a férjem 1 hónap járás után kért meg,24-21 évesek voltunk akkor.

2 és fél hónap körül jelentettük be a családnak és a barátoknak,

1 év után összeköltöztünk,

majd fél évvel utána összeházasodtunk. Akkor voltunk én 25, a férjem 22 évesek.

Szóval 2 éve vagyunk házasok.

Akkor te kétségbe fogsz esni mert ti lekéstetek valamiről?

Nem hiszem. Legalábbis remélem...

Az hogy mi így éreztük jónak az a mi dolgunk.

Az hogy ti a saját kapcsolatotokban mit éreztek jónak, az meg a ti dolgotok.

Ne másokéhoz hasonlítgasd a kapcsolatot, az eljegyzést, a házasságot...

Mindenki akkor tesz ilyen dolgokat amikor késznek érzi rá magát.

27/N

2014. jan. 8. 21:20
 29/34 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagytok elkèsve.igaz èn 19voltam fèrjem 24 amikor esküdtünk.öszevagyunk költözve most 1èn elteltèvel mär babät värok.
2014. jan. 8. 21:45
 30/34 anonim ***** válasza:

A kérdést elolvasva az jutott eszembe,hogy én mennyire korainak érzem és mégis mintha lekésnék valamiről...ismerősi körből 8-an szültek az elmúlt egy évben,21-23 éves anyukák.

Szerintem 4 év után egy eljegyzés nem korai.Mindenkinél máskor jön el az összeköltözés,eljegyzés,házasság gondolata.

2014. jan. 8. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!