Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apák! Amikor azt látjátok, hogy a gyereketek beteg, nálatok van láthatáson, és felhivjátok az "anyát", hogy mi legyen vele, ő pedig csak annyit mond, hogy "vidd anyádhoz", mit tennétek?
Figyelt kérdés
Itthon van egy 7 hetes kicsi, nem hagyhatom együtt vele az előző kapcsolatból született gyerekemet!2013. nov. 9. 22:07
1/21 anonim válasza:
Tehát beteg lett a férjed gyereke aki éppen akkor nálatok volt és nem orvoshoz vittétek hanem telefonálgattatok az anyjának? Ha a te gyereked beteg lesz őt is kiteszitek, nehogy megfertőzzön titeket?
2/21 anonim válasza:
Simán együtt hagyhatod őket. Nem is értelek. Szép dolog is lett volna, ha félrelökném a beteg gyerekemet, mert egy 7 hetes gyerek is van otthon.
3/21 anonim válasza:
Nem bizhatod senkire, csak apa es anya a biztos. Ki tudja ki hogy traumatizalna. Az anya nagyon hideg es felelötlen, anyai ösztön zero
En futnak a kicsimhez ha baj volna
Minek szül az ilyen ?
4/21 A kérdező kommentje:
Érdekes felvetés, bár nem magam miatt aggódom, ha nekem én kapom el, max nem tudom tovább etetni, de mint emlitettem, a kicsi 7 hetes, most alakul az immunrendszere. Lázzal nem vihetem orvoshoz a nagyot...
2013. nov. 9. 22:14
5/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is pontosan igy gondolom. Mellesleg nem azért hivtuk, hogy hazavigyük, csupán megkérezni, hogy ilyenkor mit adjunk neki, mert az én módszereim sosem tetszettek neki. Amikor az enyém beteg, és haza akar jönni, ő az első...
2013. nov. 9. 22:15
6/21 anonim válasza:
Szerinted ahol sok testvér van ott hogy oldják meg? Nem hiszem, hogy mindenkinek mindig van lehetősége megszabadulni a beteg nagytól nagyoktól), amikor az oviba beszokásnál többet beteg a gyerek, mint egészséges, hogy ne fertőzze meg a kicsit. Annyit tudsz tenni, hogy külön szobába teszed őket estére, és egészséges mértékben szellőztetsz.
7/21 A kérdező kommentje:
Egy szobában lakunk, de mint irtam, nem elpaterolni akartam, csak segitséget kérni, bár szerintem minősiti a másikat, hogy nincs a beteg gyereke mellett, aki haza akart menni.
2013. nov. 9. 22:22
8/21 anonim válasza:
Miét nem viheted lázzal orvoshoz?Adjatok neki lázcsillapítót,gondolom apuka csak tudja,hogy van-e valamilyen gyógyszerallergiája.Nem kellene ebből akkora ügyet csinálni.A kicsit ne puszilgassa,és ne aludjanak egy szobában,vagy ha mégis,akkor kicsit többször szellőztessetek.Nem tudom miért kellene rögtön az anyjához visszavinni,az apa is ugyanúgy szülője,lássa el.
9/21 anonim válasza:
Szerintem meg csak szapulni akarod az exet.Az apa nem ragaszkodik ahhoz,hogy a beteg gyerekével legyen??Micsoda apa az ilyen?? Mert így is lehet nézni.
10/21 anonim válasza:
Na jó azért sok elvált anyuka térjen már észhez.
Persze ahol nem megoldható ott is gond, de ha megoldható és az a gyerekem érdek is akkor az nem lepasszolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!