Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apák! Amikor azt látjátok, hogy a gyereketek beteg, nálatok van láthatáson, és felhivjátok az "anyát", hogy mi legyen vele, ő pedig csak annyit mond, hogy "vidd anyádhoz", mit tennétek?
Ezek után tanulj meg helyesen is fogalmazni!
Miért ne hagyhatnád a gyerekedet a testvérével??? Nem rakták gumi szobába régen a 6 gyerekes szülők a betegeket!!!
akkor cuucoljon át apa a gyerkőccel a mamához, megkapták az utasítást, nem? :D
te meg csak elbírsz egy 7 hetessel.
a kicsi lázát csillapítsa apuka, én nurofent használok, de van algoflex és panadol is, vagy ha leviszi az ügyeletre, kap erősebb kúpot ha olyan magas a láza és persze hűtő fürdő+ C-vitamin (Cebion csepp napi 2x10)
Kérdező, egyfelől én ilyennel nem hívtam volna fel, miért kellene nekem a beteg gyerek problematikájának megoldása mellett még az anyja hülyeségét is hallgatnom?
A másik, hogy ez a helyzet ugyanúgy előállhat 2 közös gyerek mellett is, és a világon semmiben sem különbözik tőle.
Az apa nem tudja, hogy ilyenkor milyen gyógyszert szokott kapni? Nálunk van itthon vagy 10 féle "gyógyszer" (lázcsillapító, köptető, torokra cukorka, orrspray) hogy ha itt lesz beteg a gyerek, akkor tudjunk neki mit adni. Nem küldjük haza, főleg nem lázasan.
A párom akkor is el tudta látni, amikor még együtt éltek az anyjával, most miért ne tudná?
A kicsi meg nem kifogás, előttem leírták hogy miért.
Nálunk hasonló volt a szitu. párom gyereke nálunk a hétvégén, a gyereknek majdnem 39 fokos láza vol, de kb reggeltől estig, mert semmivel nem tudtuk lenyomni neki. Gyógyszert nem kaptunk, nem is tartunk itthon gyógyszert ami a gyereknek jó, általában küldi az anyja a gyerekkel együtt.
Szóval lázas volt, de anyuka nem volt elérhető (elment bulizni, telefon nélkül), így a gyerek mamáját hívtuk, hogy feltudná e vinni a páromat meg a gyereket az ügyeletre mert mi nem tudjuk megoldani.
válasz: ja nem kell az ügyeletre vinni, reggel hozd haza és az anyja elviszi a gyerekorvoshoz.
Na pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!