Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tolerálnátok?
Akkor sem tolerálnám, ha okkal teszi.
Azt tudnia kell, hogy ő akkor is az édesanyád, ha ők nem férnek össze egymással.
Ha nem bírod tovább, lépj.
Én sehogy nem, tolerálnám. Mi az, hogy mindent sértésnek vesz? Ez most hogy jön ide? Hány évesek vagytok?
(Borzasztó a helyesírásod!)
Ha okkal, ha nem azért ilyet még se csináljon már, ráadásul fennhangon, trágár módon.
Ennyire nem jönnek ki jól egymással??
Nem mondom, hogy hagyd el, mert a te döntésed. De én biztos nem tűrnék 4 évig. Ezzel nem csak anyukádat nem tiszteli, hanem téged sem. Tudhatná, hogy nem kellemes mindig a kiabálást, veszekedést hallgatni.
Ha okkal, ha nem azért ilyet még se csináljon már, ráadásul fennhangon, trágár módon.
Ennyire nem jönnek ki jól egymással??
Nem mondom, hogy hagyd el, mert a te döntésed. De én biztos nem tűrnék 4 évig. Ezzel nem csak anyukádat nem tiszteli, hanem téged sem. Tudhatná, hogy nem kellemes mindig a kiabálást, veszekedést hallgatni.
1. A párod egy bunkó. Már csak rád is lehetne tekintettel.Ha annyira nem tetszik neki akkor nem kell találkozni és kész!
2. Egyszer mondj hasonlókat az ő anyjára és kapjon az agyához. Kérdezd meg jól esett-e neki?
3. Szerintem is lépj le. Aki ilyen esetekben ilyen tahó tud lenni az az élet egyéb területein se lehet intelligensebb.
4. Anyukádnak a szemébe meri mondani ugyanazokat? Vagy csak otthon ilyen magabiztos egyébként meg egy nyuszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!