Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti hogy latjatok, a tobbiek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy latjatok, a tobbiek vannak kicsit lekesve, vagy mi vagyunk tul koraiak, esetleg mindegyik normalis?

Figyelt kérdés

Karacsonykor harom ismeros par jegyezte el egymast. Az egyik parnal a ferfi es a lany is 27 eves, 3 eve vannak egyutt, egy eve egyutt laknak. A masik parnal a ferfi 26, a lany 23, 2 eve vannak egyutt, nincsenek osszekoltozve,de kulfoldi munka soran 2 honapot egyutt laktak. A harmadik parnal a ferfi 29 eves,a lany 26. Ok ossze vannak koltozve fel eve. Mindnek vn munkahelye.

Mi pedig 4 eve vagyunk egyutt, en 21, o 24. Mindketten dolgozunk, es bar a munka miatt nem tudtunk osszekoltoni, sokat vagyunk egyutt, hol en nala, hol o nalunk.

Nagyon szeretne felesegul venni, de nekem fura,mert a tobbiek, akik eljegyetek egymast, nagyobbak, ettol fuggetlenul elfogadnam ha megkerne.

Ti mit gondoltok, melyik helyzet a legmegfelelobb? Ha mi jegyeznenk el egymast, fura lenne?Vagy mar idoszeru?

2014. jan. 8. 14:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
anyám borogass
2014. jan. 8. 15:06
 12/34 anonim ***** válasza:
75%

10

igen, én is utálok egyedül aludni, hazamenni tőle, stb :) pont ez a lényeg, h amíg haza kell menni, addig jutalomértéke van úgyomnd az újra találkozásnak. és mi is imádunk együtt élni, csak látom azokat a dolgokat, amiket külön lakva nem láttam. nálunk szerencsére nem lettek fogkrémtubusos problémák, de ismerek olyan párt, aki összeköltözés után 2 hónappal hasonló kaliberű probléma miatt mentek szét. ráuntak egymás fejére.

2014. jan. 8. 15:08
 13/34 A kérdező kommentje:
Eleg baj, ha 1 szo miatt gyerekesnek vagyok belyegezve. Nem ez az egy szo hasznalatatol lesz valaki gyerekes. Sajnalom, aki igy gondolja.Azert nem tudunk a munka miatt osszekoltozni, mert o falun lakik es egy szomszedos faluban dolgozik, en meg 3 valtasban a varosban, es nincs buszjarat,ami talalna, igy mig mas munkahelyet nem talalok, muszaly igy megoldjuk. Tudom, auto is letezik a vilagon,de ha a benzinpenzt levonom a fizetesembol, nem marad sok, epp annyi, hogy a megelhetesre jusson.
2014. jan. 8. 15:16
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

nem attól az egy szótól vagy gyerekes, hanem mert

- másokhoz viszonyítod a saját életed, sorsod, tetteid

- idegenektől érdeklődsz a saját jövődről, sorsodról

2014. jan. 8. 15:26
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik normális, kivéve egy dolgot: hogy te ilyenekkel foglalkozol!

Bevallom őszintén, már a második pár életkoránál elvesztettem a fonalat az irományodban...

2014. jan. 8. 15:27
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Tulajdonképpen te most csak dicsekedni jöttél, ugye? Bibibí, én még csak 21 vagyok de máris eljegyeztek, mert én ilyen szuper csaj vagyok... Ügyes vagy, buksisimi, meg minden.
2014. jan. 8. 15:28
 17/34 anonim ***** válasza:
48%

Csak akkor van értelme az eljegyzésnek, ha után legkésőbb egy év múlva követi a házasság!

Enélkül semmi értelme.

2014. jan. 8. 15:31
 18/34 A kérdező kommentje:

En csupan velemenyeket szerettem volna tudni,hogy ki mit gondol ezekrol a dolgokrol.

Nem, nem bolcskodni akartam ezzel a kerdessel.

Nem ertem, ha valaki kerdez valamit, miert nem a kerdesre kap valaszt es miert jonnek elo a rosszindulatu feltetelezesek...

2014. jan. 8. 15:32
 19/34 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy te érzed, erre nincs általános válasz. Én előbb összeköltöznék és utána házasodnék, a jegyesség nem sok értelmét látom, mi nem is jegyeztük el egymást. Úgy házasodtunk össze, hogy a férjem egy másik városban járt egyetemre így csak hétvégén voltunk valamennyire "összeköltözve", de akkor már 4 éve együtt voltunk. Döntsétek el ti, hogy nektek mi a legmegfelelőbb.
2014. jan. 8. 15:33
 20/34 A kérdező kommentje:
persze itt is kinek nem inge, ne vegye magara es koszonom a normalis valaszokat.
2014. jan. 8. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!