Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy latjatok, a tobbiek vannak kicsit lekesve, vagy mi vagyunk tul koraiak, esetleg mindegyik normalis?
Karacsonykor harom ismeros par jegyezte el egymast. Az egyik parnal a ferfi es a lany is 27 eves, 3 eve vannak egyutt, egy eve egyutt laknak. A masik parnal a ferfi 26, a lany 23, 2 eve vannak egyutt, nincsenek osszekoltozve,de kulfoldi munka soran 2 honapot egyutt laktak. A harmadik parnal a ferfi 29 eves,a lany 26. Ok ossze vannak koltozve fel eve. Mindnek vn munkahelye.
Mi pedig 4 eve vagyunk egyutt, en 21, o 24. Mindketten dolgozunk, es bar a munka miatt nem tudtunk osszekoltoni, sokat vagyunk egyutt, hol en nala, hol o nalunk.
Nagyon szeretne felesegul venni, de nekem fura,mert a tobbiek, akik eljegyetek egymast, nagyobbak, ettol fuggetlenul elfogadnam ha megkerne.
Ti mit gondoltok, melyik helyzet a legmegfelelobb? Ha mi jegyeznenk el egymast, fura lenne?Vagy mar idoszeru?
10
igen, én is utálok egyedül aludni, hazamenni tőle, stb :) pont ez a lényeg, h amíg haza kell menni, addig jutalomértéke van úgyomnd az újra találkozásnak. és mi is imádunk együtt élni, csak látom azokat a dolgokat, amiket külön lakva nem láttam. nálunk szerencsére nem lettek fogkrémtubusos problémák, de ismerek olyan párt, aki összeköltözés után 2 hónappal hasonló kaliberű probléma miatt mentek szét. ráuntak egymás fejére.
nem attól az egy szótól vagy gyerekes, hanem mert
- másokhoz viszonyítod a saját életed, sorsod, tetteid
- idegenektől érdeklődsz a saját jövődről, sorsodról
Mindegyik normális, kivéve egy dolgot: hogy te ilyenekkel foglalkozol!
Bevallom őszintén, már a második pár életkoránál elvesztettem a fonalat az irományodban...
Csak akkor van értelme az eljegyzésnek, ha után legkésőbb egy év múlva követi a házasság!
Enélkül semmi értelme.
En csupan velemenyeket szerettem volna tudni,hogy ki mit gondol ezekrol a dolgokrol.
Nem, nem bolcskodni akartam ezzel a kerdessel.
Nem ertem, ha valaki kerdez valamit, miert nem a kerdesre kap valaszt es miert jonnek elo a rosszindulatu feltetelezesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!